Ahoj holky, delam si tenhle měsíc ovu testiky poprve a chci se zeptat zda ten ze zdola uz muže byt pozitivní? Neni jeste tmavý jako ta testovaci ale je tmavsi nez ty předchozí ze zhora 7DC,8DC,a dnes 9DC.Nebo bude tmavsi az zitra jen se chci pozeptat
@veronikapigi mám tak trochu podobný problém.🙂
Ještě je slabá testla bych zase zítra
@makula18
@veronikapigi Ahoj holky, určitě se ještě rozjedou, 9DC je i docela brzy - i když nic není nemožné, ale když testíky ještě ovu neukazují, vydržela bych a testovala dál 🙂 určitě to přijde, já jsem byla včera 13.DC a zatím ještě nic (a tom mám z pátku potvrzený folikul od velikosti 19mm, který se asi chystá prasknout 🙂 Takže to chce pevný nervy a čekejme 😀 ovulákům zdar!
@veronikapigi nemáš trošku ostřejší fotku? tady je to špatně vidět. Pozitivní by měl být, jen když je stejně silná testovací čárka nebo silnější, jinak se může stát, že třeba ovulace neproběhne...
Já jsem dnes udělala další a je úplně negativní. Mám to přesně jako ty. A jedna holčina tady psala, ze záleží na tom, kdy testuješ. Já třeba dělala jeden včera ráno - čárka silná ale ne stejně jako kontrolní a další až dneska večer a ten byl už skoro negativní. Takže mezi tím klidně mohla proběhnout ovu.
@makula18 jasny nu, ja prave ten včerejší jaksi udelat nemohla byli jsme pryc a neměla testiky, tak jsem si moc dala do kalisku a udelala az rano ale vecerni jinak si ji delam kolem treti odpoledne byla nejsolnejsi ale ne jako testovaci a dnešní jsem si udelala kolem te treti a uz byla hodne slaba prave...
K tomu mi boli podbřišek dnes tak probehla asik vcera ale jak jsem si uchovala tu vecerni moc byla carka slabsi
@veronikapigi ideální je dělat test cca po 12 hodině a cca 2 hodiny před tím nepít, aby nebyla moč koncentrovaná, a dělat to tak každý ten tesovaný den stejně, at je možné srovnávat. 🙂
@amanda2014 kazdy to meri jinak no, ja po obede nemohla proto merim az kolem treti..jinak pred testováním jsem se snazila nepit..do te soboty jsem ji merila stejne ale jaksi ten den to nebylo možné vcera uz jsem merila jako vždycky a prave dusik skoro zadny..
@veronikapigi tak v tom případě na to vlítnout testy netesty a bud to vyjde, nebo zase další měsíc 🙂 jak dlouho se snažíte?
@amanda2014 snazime se 8 mesicu a porad nic beru kyselinu listovou druhy měsíc a prvni kontryhel, ktery uz teda od vcera nepiju ma se pit pry jen do ovulace..uvidim co dnesni testik ukaze ale myslim, ze uz probeha jelikoz me vcera bolelo v podbrisku
@veronikapigi tak to jsme na tom podobně, snažíme se podobně dlouho, ale už to taky bylo půl roku, vybrala jsem 100 dávek inofolicu, listovky hafo 🙂, ted 1.měsíc směs čaje na plodnost, a dneska 15.DC mám ovulaci 😀 Tak jestli proběhla, tak rychle ještě pojistit 😉
@amanda2014 a jak dlouhy cyklus mas, ze mas ovulku az 15DC?
@veronikapigi mám cyklus přibližně 27 DC plus mínus jeden den, já myslím, že pozitivní test ještě není ani jeden z těhlech, testuj dál 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ted koukam, ze jsem tu fotku vyfotila obracene. Ted je ta dnesni ta uplne nahoře 🙂