Ahoj holky,
začínám první měsíc s ovu testováním, ale řeším problém. Můžu testovat buď ráno před odchodem do práce což je 5:30-6:30, ale z první ranní moči....nebo až kolem 18-20 hod po příchodu domů, a i to nemusím vždy stihnout a je pro mě trochu náročné 2 hodiny nepít.
Je teda lepší testovat jen ráno, jen večer nebo raději dvakrát - ráno i večer. Má smysl testovat se dvakrát?
Díky moc za radu.
@michaela_n Taky jsem testovala 2x3x denně 😉
@michaela_n myslím,že stačí testovat jednou denně,zhruba ve stejnou dobu. Ráno urco ne. V návodu píšou,že ne dříve než v 11 dopo a určitě ne z ranní moči ;)
@pellullinka No já mám testy od GS http://www.gsklub.cz/products/10520-gs-ovultest a o době testování se v návodu nepíše....teda píše se že kdykoliv...tak jsem z toho jelen.
@michaela_n ale u ovulacnich testů se nedoporučuje ranní moč.
A nevíte někdo proč netestovat ráno ?Hledám zda tu není tato otázka,ale nikde jsem ji nenašla.Moc děkuji za odpověď.
ahojky, snad mi někdo odpoví. Už 7 měsíců se snažíme o druhé mimčo (první se povedlo až po roce a půl), teď dělám ovu testy,taky jsem četla že je jedno kdy, tak jsem testovala z ranní moči. A když píšete že je tam malá koncentrace hormonu, znamená to, že když mi ráno vyšla testovací čárka světlejší než kontrolní a ráno bylo málo hormonu, že teda může být ovu na spadnutí, že kdybych si to přečetla dřív a testovala kolem oběda, že čárky mohou být stejně silné?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Určitě to smysl má...mě třeba minulý měsíc ráno nic, večer positiv a ráno nic...dvakrát denně je jistota. Pokud ale budeš vybírat testuj večer 🙂