ahoj, mám dotaz. Mám 6.dní do MS. a snažíme se o miminko.
Četla jsem, už že může ovulační test zjistit těhotenství dřív než těhotenský test. Je to pravda nebo je to blbost.? Nicméně, než si koupím digitální, tak mě zajímají vaše názory. Zkusila jsem si udělat ovu test včera a dnes a přijde mi, že to slábne ta druhá čárka. Objevuje se ta druhá čárka takhke celý cyklus..? Nemám s tím zkušenosti. Vím jen, že když je nejsilnější druhá čárka, tak že je ovulace, ale tu už jsem tento měsíc měla. Díky za rady.
Je to u každej ženy iné. Ja mám slabú druhú čiarku celý mesiac. Podľa mňa ti ovu test tehotenstvo neprezradí alebo teda nie skôr ako tehotenský test.
@venuah tohle jsem mivala na testech cely cyklus. Ovulacni test tehotenstvi zachytit muze, ale carka by byla megavyrazna, silna jak konzrolni. Jako pri ovulaci. LH a hCG jsou si podobne a ovulacni test je nerozpozna.
Já zkoušela ovulacni test az po pozitivním tehotenskem (jen tak ze zvedavosti), a ta čárka byla silná jako kontrolní.
před MS může být vyšší hladina LH a proto se na ovulačním testu může objevit druhá čárka, aniž by to nutně znamenalo, že je žena těhotná... ty hormony si jsou podobné
v případě těhotenství pak ovulační test má 2 stejně silné //, mnohdy ta testovací bývá i silnější než kontrolní...
@sudylichozrout Zkoušela jsem ještě včera tento test, který má citlivost 25. A ukázal mi nějakého ducha. A dnes 21.7. Jsem měla po roce prevenci na gyndě a doktorka mi řekla, že mám větší sliznici, tak bud přijde MS každým dnem a nebo těhotenství. Dneska jsem se ve městě dost nechodila, tak mě potom doma chvilku popichlo v podbřišku, ale nevím jestli jsem těhotná.
@venuah Jako těhotenský test? Lepší citlivost 10 než 25. Třeba fakt těhotná budeš, těžko teď říci. Musíš počkat. Stejně to neuspěcháš...
@sudylichozrout Tady tento..
@venuah já měla na TT ducha a na ovulacnim dálnici jak blázen. Takže za mě ano ukaze ovu test těhotenství ale ne nespolehala bych na to. Jen mimochodem takovouhle slabou čárku jsem měla cely měsíc a 33DC v den kdy měla přijít MS byl ovu test pozitivní ale byla to opravdu opozdena ovulace. Ale zadarilo se 😊
@sudylichozrout Já, zkusila i s citlivostí 10. Taky tam cosi je. Nechápu. V sobotu bych to měla dostat, tak uvidím.
@sudylichozrout Tak nevím, co si o tom myslet. V obou případech, tam něco je..
@venuah Uz jsem to psala predtim. Pockej do menstruace. Testovat pred ni se nema z mnoha duvodu.
Holky, poradíte mi. Dneska je to 8 dní od pozitivního oči testu a ten dnešní vypadá takto 🤷🏻♀️ vůbec z toho nejsem moudrá. Druhá fotka je jak mi začal zase sílit. Běžně ho mám po ovulaci jasného negativní jako je na foto 2. Co to má být ? To mám jako dvě ovulace v cyklu ?
První fotka : horní test je dělaný před 8 dny a ten pod je dnešní
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.