Ahoj holky, tento ovulační test je ještě pořád negativní, že? Nedělám si je poprvé, ale teď si nejsme zcela jistá nicméně myslím, že je pořád ještě negativní 😀
@vitezove jojo to vím, ale teď jsmte si právě nebyla zcela jistá tak jsem potřebovala aby to zkouknul i někdo jiný 😀 jinak myslím, že když jsem si je dělala posledně byla čárka tmavší, někde jsem je měla schovaný, ale samozřejmě nemůžu za boha najít 😀 jinak děkuji za odpověď 🙂
@hasara33 já otěhotněla při čárce, která byla stejná, jako uvádíte při 10. DC, ale zachytila jsem asi spis už jen konec ovulace. Když to shrnu, protože jsem si delala ovu testy kolem 14. dne, samozřejmě všechny negativní, ani žádný náznak čárky, jsem se na to vykaslala a jeli jsme na vikend pryč. Takže to bylo: 16. den sex, 17. den mi bylo hrozně zle (asi ovu, protože byla první po vysazeni HA, tak ani nevím, jak to u mě mělo probíhat), 18. den sex + slabá čárka na ovu testu.
Popravdě teď zpětně přemýšlím, že je asi úplně nejlepší se na testování vykašlat a průběžně mít sex. Spermie nějaký čas přežijí, u mě přežily dokonce i sprchování po sexu, protože už jsem ten mesic nevěřila, ze by se nám mělo zadařit.
Měla jsem i takto ( jako váš poslední) pozitivní ovu test, záleží na tom, jakou výši má hormon. Jak moc silně se zbarví. Někdy se nezachytí v nejvyšší hladině. Mám rozdílné výsledky třeba v 1 a v 6 hodin 🙂
@kkk612 děkuji za odpověď, já si ovulaci právě hlídat takto musím, protože beru duphaston tak abych ho vzala až po ovulaci a také manžel má sníženou pohyblivost spermií takže můj doktor nám doporučil hlídat si ovulaci a v momentě kdy se bude test pozitivní se maximálně snažit
Ja taky asi nezachytila presne ovulaci podle testu, neprisla mi carka ani stejne silna a jsem ted 29.tyden..... Hodne zalezi, jestli si trefila spravnou dobu a aj holky psaly, ze nektere testy maji vic barviva, takze se lepe hodnoti a neco na tom je, stejna moc, dva ruzne testy a na jednom byla silnejsi nez na druhem (musela jsem proste vyzkouset 😃)....... Ja vic jak mas ten posledni ani nemela..... Jinak bych rekla, ze ten posledni je hooodne blizko. 🙂
Já bych to brala jako pozitivní test. Řekla bych, že zítra už bude slábnout..
@minemma na ovulačním testu je slabší čárka celý cyklus akorát její intenzita se odvíjí od kolísající hladiny hormonů, a protože před MS také dochází k mírnému zvýšení produkce toho hormonu tak se i čárka nepatrně více vybarví nicméně neznamená to opožděnou ovulaci ani těhotenství pokud se ptáš konkrétně na tohle 🙂
Ahojte Holky 🤗 Přidám se s dotazem 😊 viz fotky jeden samostatný zeleny Testík je z pátku 11DC a na druhé fotce ty 2 zelené testíky jsou z pondělí 14DC a růžový testík je ze vcerejsiho dne 15DC 😊 o víkendu jsem neměla prostor testovat . Myslíte ze 14DC byla ovulace dle testů? 😊 nebo spíše 13a14DC ?? Tuleni proběhlo 11,13a14DC 😊 tak jestli je nějaká šance ? 🤗
@teddybear2589 ovulace probíhá do 48 hodin od pozitivního testu, takže byla možná spíš 15dc
dobrý den prosím vás chtěla bych se zeptat delala jsem si test ovulation výsledky byli 2 čárky jedna slaba pak jsem si koupila jinaci těhotenský test a tam mě vyšla jedna čárka tak že čemu mám věřit ten ovulation jsem zkoušela 3 krát a pořád stejně mě vycházeli můžete mě poradit děkuji
@20001981203 ahoj, to na fotce je negativní ovulační test 🤷♀️ ale jelikož píšeš i něco o těhotenském testu, tak nevím na co se přesně ptáš 🤔🤷♀️
@hasara33 co znamená ten test ovulační když sem měla 2 čárky
@20001981203 já na fotce vidím 3 ovulační testy a všechny jsou negativní, na ovulačním testu máš slabou druhou čárku celý cyklus a pozitivní je jen tehdy, kdy je testovací čárka stejně výrazná jako kontrolní tzn. pozitivní ovulační test - obe čárky stejně silné
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Testovací čárka má být stejná nebo silnější než kontrolní.
Zároveň ti ale lidi často řeknou, že u některých (tím myslím u některých žen) se vůbec neprobarví úplně. U mě to tak bylo, ale bylo to teda proto, že jsem prostě neměla ovulaci. Jestli už sis někdy ovu test dělala a víš, že se dokáže probarvit pořádně, tak tohle ještě není, ale řekla bych, že zítra už by měl být úplně.