Ahojky, s přítelem bychom chtěli miminko,takže sem teď na začátku února vysadila antikoncepci a dneska jsem 10DC a udělala sem si jen tak ze zvědavosti ovulacni test a byla tam druhá slabá čárka, vím ze je to negativní výsledek, každopádně se chci optat, zda se mohu trochu radovat, ze se mi po blokování LH hormonu začal sam tvořit. Nebo jestli i HA se udělá druhá čárka? Prášky sem brala 11 let.
@levandulka_fialova Já si pravé nikdy během užívání HA testy nedělala, takže nevim jestli i bez ovulace se muže čárka udelat, přeci jen HA blokuje LH hormon. Ale zase chápala bych kdyby se čárka udělala i v anovulaci bez užívání HA, ze nějaká malá hladina LH je, ale kdyz žena bere HA, tak bych čekala ovu test jen s kontrolní čárkou.
@littlebee124 Ale ty teď už HA nebereš, takže ta druhá čárka tam být může a jsou ženy, co opravdu otěhotní hned 1. měsíc po vysazení. Takže ano, teoreticky může vše začít fungovat hned.
@levandulka_fialova Moc děkuji. Takže se muzu trochu radovat. 🙏🏻
@leeeeeena A tento test sis dělala kdy? Jinak je negativní, takže bud už ovu byla a nebo jestli se ti to teď začíná více vyvarovat, tak teprve bude. 🙂
@leeeeeena Podle čeho myslíš, že byla ovulace 9.2.? Předchozí ovu testy? Takovou čárku mám opravdu celý cyklus.
@levandulka_fialova protože jsem měla obě stejně silné....a po ovulaci nebyla testovací čárka žádná....ted se mi zase zobrazila stejně silně jako kontrolní :_
@leeeeeena Aha, tak pokud to je podle ovulačního testu, tak proběhla. Teď se ta slabá čárka může prostě objevit kdykoli v celém cyklu.
A jak často si ho děláte? Já mám PCOS a ovulaci nemám, snažíme se o druhé dítě
@marketanova já si ho delam co druhý den od poloviny cyklu..ale dnes jsem byla u dr na ultrazvuku a ta mi řekla že mám ovulaci až teď....6 dní do další menstruace. Takže jsem sama z toho jelen
@littlebee124 mne sa aj pri HAK tvoria slabé čiarky ale nikdy nesilnejú. Mimo HAK čiarky silneli
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@littlebee124 Řekla bych, že je brzy na nějaký závěr. Slabou čárku mám celý cyklus, i když se třeba jedná o anovulační cyklus, prostě tam je 🤔