Dobrý den, asi jsem fakt neschopná, ale už třetí den dělám test a vždy je vidět jen jednu čárku, druhá je znatelná snad jen když ji tam člověk za každou cenu chce najít, nebo není vidět vůbec. Já jsem ale četla, že mají být dvě...?
Tak nevím, zda nedělám něco špatně. Ponořím proužek na cca 10 vteřin a odečítám asi tak za 5 minut. Testuju vždy odpoledne kolem 1hod, předtím dvě hodiny nepiju...
Máte někdo stejnou zkušenost? Už jsem si i říkala, jestli ty testy nejsou nějaké špatné..
@sudylichozrout Tak asi jsem se vyjadrila spatne...cetla jsem, ze vzdy maji byt videt na testu dve carky. Jedna kontrolni a jedna testovaci, ktera je slaba a v pripade ovulace je stejne silna jako testovaci.
@dzalli Ne, nemusi byt. Negativni vysledek muze byt i toto. Zejmena, pokud je do ovulace daleko, nebo mas vseobecne nizsi hladi u lh hormonu.
@sudylichozrout ok, diky za radu. Ja prave na forech videla hromadu fotek, kde je vzdy aspon duch.
@dzalli Kazda z nas to ma jinak, navic take zalezi na tom, co je to za test. Nektery ma mene barviva a neukaze ani ducha, jiny ukaze slabsi carku (=oboji negativni).
@dzalli tak záleží kdy testujete...můžete mit ovulaci pozdeji/nebo už proběhla...A taky můžete mit anovulacni cyklus- já měla kvůli stitne zlaze půl roku anovulacni cykly srovnaly mi to až bylinky a i potom jsem neměla úplně stejně silnou carku,ale byla hodně znatelna a to jsem pak otehotnela...nejlíp vám určí ovulaci lékař ultrazvukem,tak pokud máte pocit,že testujete už dlouho a stále nic,konzultujte s gynekologem... nebo zkuste podle bazalni teploty,ale to musíte několik cyklu...
Já jsem měla vždycky jen 1 čárku. A mám 2 děti 😀 nikdy ani náznak druhé. Takže buď jsem testovala úplně mimo a nebo byly všechny vadný 😅
Presne jak pise @sudylichozrout 🙂 Kazda to muze mit jinak, mne obcas vyhodil jen jednu carku a obcas jen slabou, oboji ale znamenalo negativni. Musi byt dve stejne carky. K testovani ovulace doporucuju ovulacni testy od Dr. Maxe... Ja uz dloooouho netestovala a testovat uz ani nebudu, ale melo ty testy by se menit nemely. Drzim palce
Mně ovulační testy taky nikdy neukázaly dvě silné čárky. Buď nic, nebo kolem ovulace jen duch. Podle bazální teploty i ultrazvuku ale ovulace normálně probíhá. Zkuste spíš tu bazální teplotu, je to mnohem přesnější ukazatel.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.