Ahoj holky, chtěla bych poradit. Myslíte si, že tenhle ovul. Test je pozitivni? Díky za odpovědi
Ne ani zdaleka..viz příspěvek od misak48
Naozaj vyckaj kym bude test silny 🙂 neboj sa, dockas sa... takuto ciarku, dokonca silnejsiu mam ja cely mesiac a pocas ovulka fakt stmavne ze sa obcas pomylim ktora je kontrolna ciarka
@misak48 ahoj,promiň že píšu přímo Tobě( a omlouvám se za tykání,doufám že nevadí)...poprvé jsem použila ovu testy,myslíš že ten spodní je pozitivní? Děkuji za odpověď a hezký den přeji
@livianapuntik řekla bych, že je 🙂 držím palce, ať to vyjde 🙂
@livianapuntik vypadá to, že ano.. 🙂
@veru008 proc si neprectes návod?
@misak48 ahojky,tak jsem dnes udělala ještě jeden ve stejný čas,a ten už zas slábne,tak doufám že včera se třeba zadařilo,a když ne tak příště🌞mamina už jsem dvakrát....to jsem testy nepoužívala,ale teď se déle nedařilo....tak jsem si říkala,že zkusím ovu testy
@tasimia tasí,děkuji za odpověď i tobě,uvidíme co se vyklube či nevyklube a budeme zkoušet dál🍀
@livianapuntik držím palce 🙂 jsme na tom stejně, já včera taky pozitivní test, takže dneska ovulace 🙂
@livianapuntik no ak sa da tak sex aj dnes lebo ovulka podla testov prebehne dnes 🙂
@kevi1 dá se s chutí kdykoli😁
@misak48 tak mooc držím palečky👍
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Vůůůbůec ne, ten má k pozitivitě ještě hooodně daleko 🙂