Ahojky.😊
Chci se zeptat zda tento ovulační test mohu považovat jako pozitivní? S testováním teprve začínám. S přítelem se snažíme již přes rok o miminko a stále nic. 🙁 Je vhodné při tomto testu na to vlítnout?..nebo, co to znamená? V podbřišku mě celkem bolí a ms mám nepravidelnou. 🙈
Děkuji všem za odpověď a přeji hezký večer🙂
@barulinka20 dekuju 😊 takze by mohla ovulace za par dni dorazit? V tomto je tedy sance na otehotneni velmi mala, ze. Ja uz myslela 🙁
@ktynatyna ono dost záleží na tom, kolikaty den cyklu jsi a jak dlouhé cykly máš, z toho by to teoreticky šlo odvodit😊i teď by se vám mohlo zadařit, spermie vydrží “čekat” na vajíčko několik dni😊přiložím ti své testy před ovu, pro srovnání, řekla bych, ze testujeme stejnou značkou😊
@barulinka20 Ano, testujeme stejnou značkou. 😊 no, já ten cyklus nemám z čeho odvodit, protože mi moje poslední ms končila 7. ledna a od té doby nic. Takže jsem z toho pořádně zmatená. 🙈 Závidím ti ty pozitivní testy 🙁😇
@ktynatyna aha tak to je špatný na dohadování, ale třeba na tu ovu prijdes😊držím palce❤️Já jsem takto hezky pozitivni testy měla ted poprvé od listopadu, co jsme se začali snazit
@maruberu takhle jsme to měli tenhle mesic my, den před a den po. Dneska jsem 11DPO od včerejška mám na testu něco jako duchy a teď mi přišly domácí krevní hcg testy, tak jsem zvedava, do pul hodky budu vedet, jestli se konečně opravdu zadarilo🤞🏻
@barulinka20 Tak můžu potichu gratulovat (a závidět)? 😊
@maruberu bohužel ne, krevní test byl negativni🥺, sice holky v jiné diskuzi mě uklidnuji, ze 11DPO muže být ještě brzo, ale už spis jen čekám na MS😩
@barulinka20 Je brzy, každá to máme různě. Ještě bych to nevzdávala. 😉 Já zkusím navnadit manžela dneska a pak zas budu 14 dní doufat a následně si dávat panáka, až zas dorazí ms. 😟
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@ktynatyna Ahojky, toto pozitivni ovu test není, testovací čárka musí být stejne silná, nebo silnější, než ta kontrolní😊pro představu přidávám svůj pozitivni😊ovu bude nejspíš až za par dni, zkus testovat každý den a až půjde šílení carky poznat, tak testik klidne 2x denně, ať ten pozitivni vychytas😊