Ahoj ženy,
můžete mi prosím některá z Vás poradit, mám brát ty testy jako negativní?? Délku cyklu mám cca 26 dní, proto jsem začala tak brzo testovat. Mám pokračovat v testech, nebo?? Ovulaci na sobě nějak nepoznám.
Už 14 dní je mi od rána do večera na zvracení, pořád bych něco jedla, pobolívá mě v podbřišku. Poslední menstruaci jsem měla 2.2. od té doby je mi tak zle, u prvního těhotenství si už nepamatuji, jestli mi bylo tak zle, akorát vím, že se mi chtělo hrozně spát celý den a začala jsem jíst víc sladké. Teď v posledních dnech mám neustále chuť na studené mléko a horký vývar. 😀
Na gyndě jsem byla minulý měsíc a ovulace probíhá, takže v tom není problém, jen to nějak nemůžu vychytat na těch testech. Pracuje se na druhém prckovi, tak bych ráda věděla, kdy přesně ovu probíhá, ať se snažíme i ve správný čas. 😂
Děkuji za jakoukoliv reakci. 🙂
Ano testovat dál … já mívám pravidelný cyklus 28 dní a ovu test mi pak vychází na 12-14 DC… ale jednou se mi stalo, že ovu test pořád nic a pozitivní až 19 DC - cyklus se pak prodloužil na 36 dní … takže vydržet a testovat dál
Děkuji moc, jste zlaté.
Tak jsem byla dneska na gyndě, ze zvědavosti a ovu mám čekat až za 5-7 dní, tak se mi to posunulo nějak dost. 🙄
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@dada660 ano pokracuj zatím není žádný pozitivní