Holky zajímá mě kdy to pozorně sledovat? ja jsem se kdesi dočetla že dle mého cyklu to mám sledovat od 11dne začatku menstruace a až bude silnější tak se dostaví ovulace 24-48h? ale kdy je ten čas jak se říká nato vlítnout 😀 poradtě zda hned jak čarka bude silna nebo čekat ještě další den a pak? 😀 🙂 děkuji
Čárky na OVU testu by měly být stejně silné nebo ta druhá ještě silnější než první, takže v den pozitivního ovu testu na to hupsněte a pak obden ideální- i když má gynekoložka mi řekla, že každý den se taky nic nezkazí 😉
Me ty ovu testy nic neříkáj nerozumíme jim. Já je zkoušela 6 dni za sebou a přišli my všechny pozitivní ,některý min a některý více . Proste jsem příchod ovulace stejne neodhadla ,ale ono je asi potřeba je zkoušet každý cyklus aby to člověk pochopil. Tak přeji šťastný a úspěšnější testování ať už ovulační t. a nebo těhotenský test. Tak ženy všem zdar 😉
Ahojky, já myslím, že pokud je příležitost tak od toho 10 DC na to skočit obden se nic nezkazí, aby se spermijky zregenerovaly a taky ty dva dny i uvnitř přežijí 🙂 ale když je chut tak i denně 🙂 Já zrovna tento měsíc podle ovu testíku otěhotněla. Silnou čárku jsem měla od 1.-3.10. a tulení proběhlo 27.9., 30.9., 1.10. a 3.10. a zadařilo se 🙂 Přeji hodně štěstí! 😉
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.