Ovulační test kdy sledovat?

pajusek
29. srp 2014

Holky zajímá mě kdy to pozorně sledovat? ja jsem se kdesi dočetla že dle mého cyklu to mám sledovat od 11dne začatku menstruace a až bude silnější tak se dostaví ovulace 24-48h? ale kdy je ten čas jak se říká nato vlítnout 😀 poradtě zda hned jak čarka bude silna nebo čekat ještě další den a pak? 😀 🙂 děkuji

slosloslo
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
dadavdadav
30. srp 2014

Čárky na OVU testu by měly být stejně silné nebo ta druhá ještě silnější než první, takže v den pozitivního ovu testu na to hupsněte a pak obden ideální- i když má gynekoložka mi řekla, že každý den se taky nic nezkazí 😉

nonacek
17. říj 2014

Me ty ovu testy nic neříkáj nerozumíme jim. Já je zkoušela 6 dni za sebou a přišli my všechny pozitivní ,některý min a některý více . Proste jsem příchod ovulace stejne neodhadla ,ale ono je asi potřeba je zkoušet každý cyklus aby to člověk pochopil. Tak přeji šťastný a úspěšnější testování ať už ovulační t. a nebo těhotenský test. Tak ženy všem zdar 😉

ejmisek
17. říj 2014

Ahojky, já myslím, že pokud je příležitost tak od toho 10 DC na to skočit obden se nic nezkazí, aby se spermijky zregenerovaly a taky ty dva dny i uvnitř přežijí 🙂 ale když je chut tak i denně 🙂 Já zrovna tento měsíc podle ovu testíku otěhotněla. Silnou čárku jsem měla od 1.-3.10. a tulení proběhlo 27.9., 30.9., 1.10. a 3.10. a zadařilo se 🙂 Přeji hodně štěstí! 😉