Dobré odpoledne, prosím o vaše zkušenosti, když jste sledovali své kroky při otěhotnění. Mám 28-29DC, dle mobilní aplikace mi spočítali ovulaci dnes 15.12 (obrázek), ale ovulační test byl krásně pozitivní 13.12 (obrázek). Styk byl 12.12 a 14.12. Prosím o info kdy teď nejdříve testovat, zda se povedlo 😏🍀
Určitě vydržte nebo se zeptejte na gyn popřípadě na klinice, pokud se dlouho nezadaří🙂
@siima12 To zdaleka neni pozitivni ovulacni test.
Takhle jsem ho mela cely cyklus.
Musite zkouset kazdy den.
Carka musi byt stejne silna nebo silnejsi nez ta kontrolni.
A pokud dochazite na sledovani, tak nejlepe vasi ovulaci zjisti lekar.
A pokud budete mit styk obden, tak se do plodnych dnu vzdycky trefite.
@siima12 Jeste to podle me par hodin chce, ale uz se k tomu hezky blizi 🙂 tedy pokud jste merila od toho 17.12 pravidelne. Jeste neni carka stejne silna.
Ovulace prichazi s pozitivnim ovulacnim testem zhruba do 48hodin. Tedy pokud praskne folykul, ale to se meri bazalni teplotou a tu jsem ja nikdy nemerila. Takze pokud chcete znat presne svoji ovulaci, tak je dobry umet merit bazalni teplotu, to ale asi vyzaduje sledovani vice cyklu.
Nicmene pocitejte s tim, ze brzy k ovulaci dojde, tak je lepsi driv, nez pozde 😀 Spermie si na vajicko kdyztak pockaji 🙃
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@mamierr Ten ovulacni test mi uplne pozitivni neprijde, nicmene sex asi probehl v
plodnych dnech, tak bych to neresila.
A tehotensky test si udelejte az s vynechanou ms 🙂
Jinak riskujete, ze test sice bude pozitivni, ale tehotenstvi pak odejde spolecne s ms.
Resi to tu plno zen dnes a denne.
Vyhnete se tak zklamani.
Nicmene pokud to nutne potrebujete vedet, tak jsou tu i zeny co mely tehotensky test slabe pozitivni
pet dni pred ms.
Nicmene pak to treba nedopadlo a s ms odeslo.