Zdravím vás. Chci se zeptat. Je to už pozitivní ovulační test nebo ovulace teprve bude.? Jsem dnes 13.DC a snažíme se o miminko. Včera jsme se posnažili, tak nevím, zda to může vyjít nebo ne. Předem. Děkuji za vaše reakce.
ahoj, když jsme se snažili my, taky jsem si vždy dělala ovulační test a mě doktorka říkala, že je pozitivní když je druhá čárka stejně silná nebo dokonce silnější než ta první, takže bych řekla zkus večer nebo zítra 🙂
@hotblood I kdyz trefite ovulaci, tak je sance asi 15% na otehotneni. Pokud je to mozny, tak mejte styk jednou za dva dny a do plodnych dnu se trefite vzdy.
Jinak takhle slaby ovulacni test jsem mela temer cely cyklus, takze to, ze se testovaci carka zacina vybarvovat neznamena, ze se ovulace blizi.
@hotblood Ano, dyt to pisu, ze je dobry mit sex obden a do plodnych dnu se trefite tim padem vzdycky. Spermie si par dni na vajicko pockaji.
Akorat tedy o tom prestante premyslet timhle stylem “Nevim, jestli sme to stihli”, “Jestli je to dobre nacasovany”.
Vas ovulacni test nevypovida nic o tom, ze se ovulace blizi, je fakt hodne slaby.
Takze bych s tim tenhle cyklus nepocitala.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@hotblood ještě ne. Ta druhá musí být stejně silná nebo silnější