Zdravím, chci se zeptat, zda-li je některý z těchto ovu testu pozitivní. Dělala jsem je 3 dny po sobě a jsem asi tele, ale nejsem si jista. Děkuji
Mne se právě také zda,ze to ještě neni úplně ono... Ale nebyla jsem si jista
Ahoj holky přidávám se do diskuze potřebuji pomoct..nemám jasno tento celý cyklus se snažíme obden 😎, ovu testy dělám od 8 DC..včera ovu test duch, ve druhé jsme pak měli sex a ráno jsem našla toto viz poslední test na foto..kdy mít další sex dneska nebo zítra? Nebude po 24 hodinách brzy na sex? Děkuji za názor
@renesme78 A co tak třeba milovat se z lásky a nesledovat co dvě hodiny čárky na nespolehlivém papírku? :D Přeju Vám to, ale ty papírky Vám dítě nepřinesou ;) Ovu testy detekují hladinu LH v moči. Mohou být pozitivní i 10 dní v době kolem ovulace, i když už je po ovulaci... Spolehlivější je měřit si bazální teplotu, ta má větší výpovědní hodnotu i o délce cyklu a fázích cyklu.
Počít můžete i ze styku týden před ovulací... stačí aby měly spermie dostatek výživy ve vašem nitru, tak tu nepočítejte hodiny a hupsněte na chlapa, když budete mít chuť ;) Přeju hodně zdaru ;)
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ja bych rekl ze jim jeste kousek chybi,pokud jsi naposled testovala dnes tak by mel byt pozitivni zitra