Zdravim. Testuju ovulacnimi testy a vzdy vychazi hodne slaba carka. Predevcirem poprve trosku tmavsi, ale od vcera (testovana dvakrat) je silnejsi opravdu o hodne, dnes nepatrne silnejsi nez vcera, ale porad ne stejne silna jako testovaci. Myslite, ze uz se to da brat jako pozitivni test? Testuji uz treti cyklus a nikdy jsem nemela takhle silne carky vice dni.
Za mě porad negativní, má byt minimálně tak silná jako ta kontrolní, muze byt i silnější. Možná ještě nějaký den chybí.
Dekuji za nazory.
Ano, pak jsem se i na testy vykašlala a naučila se vysledovat příznaky-bolest, hlen atd. Já když měla nějakou druhou čárku, šlo o ovulaci. Jinak tam skoro žádná nebyla.
@walmic ano, taky se snažím sledovat i jiné příznaky. Můžu se zeptat, kdy u vás skončil plodný hlen? V den ovulace nebo až po? Dle testu, který byl tedy zřejmem včera pozitivní, by měla být ovulace dnes, ale já už dnes mám celkem pocity sucha, to je normální?
Příznaky ovulace - bolest, výtok, pozitivní test jsou PŘED ovulací. Takže od pozitivního testu je cca za 12-48h
@lilian2111 díky
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Za mě ještě kousek chybí.