Ovulační test. Je pozitivní?

anet_98
16. dub 2022

Zdravím dámy,

Jsme ve fázi snažení a před hodinou jsem si dělala ovulační test. Myslíte si, že je pozitivní? Pořád se mi ta čárka zda trochu slabší než ta kontrolní 😅

Předem děkuji za odpovědi.

nella18023
16. dub 2022

@anet_98 Ještě bych počkala a udělala jeden.

biciklissie
16. dub 2022

Já už takovýhle považovala za pozitivní. Nebo spíš už jsem věděla, že ovulace prijde každým dnem. Takže většinou hned druhý den po takovémto testu něco proběhlo. A čtyřikrát jsem takto otěhotněla. Držím pěsti.

anet_98
autor
16. dub 2022

@biciklissie já bych podle kalendáře měla mít ovulaci v pondělí ale někdy ji mám i dříve. Dneska jsem začala sledovat i silnější výtok, takže by to teoreticky mělo sedět 😊 jinak děkuji 🥰

lencaa11
16. dub 2022

@anet_98 už bych začala a pojistila to držím palce 💜

chlapecektehu
16. dub 2022

@anet_98 já to ten pozitivní test měla ještě slabší a i tak jsme měli pohlavní styk a teď vedle mě leží 4 měsíční chlapeček 💙🧸

biciklissie
16. dub 2022

@anet_98 Tak jestli máš pochyby, tak ještě testuj, třeba bude takhle silná čárka ještě nějaký den a pak ještě zesílí. Ale nebude škodit, když už začnete "nácvik"🙂.

anet_98
autor
17. dub 2022

@lencaa11
@biciklissie
@chlapecektehu
Holky, co myslíte? Poslední 2 ovu test, byly dělané dneska - předposlední dopoledne a poslední před 30ti min. Bazální teplota ráno 36,6 a teď jsem naměřila 37,1 stupňů - večer se ale nedoporučuje měřit. Zkusím ještě ráno a dneska to pojistit ještě jednou 😅

lencaa11
17. dub 2022

@anet_98 mě přijde silnější ten třetí že spoda a nejsilnější mi přijde ten původní u vašeho dotazu určitě nic nezkazite si to pojistit dneska 👍❤️

anet_98
autor
17. dub 2022

@lencaa11 to je ten, jak jsem měla včera a zakládal jsem tuto diskuzi 🥰 děkuji moc ❤️🍀

chlapecektehu
17. dub 2022

@lencaa11 souhlasím