Zdravím dámy,
Jsme ve fázi snažení a před hodinou jsem si dělala ovulační test. Myslíte si, že je pozitivní? Pořád se mi ta čárka zda trochu slabší než ta kontrolní 😅
Předem děkuji za odpovědi.
Já už takovýhle považovala za pozitivní. Nebo spíš už jsem věděla, že ovulace prijde každým dnem. Takže většinou hned druhý den po takovémto testu něco proběhlo. A čtyřikrát jsem takto otěhotněla. Držím pěsti.
@biciklissie já bych podle kalendáře měla mít ovulaci v pondělí ale někdy ji mám i dříve. Dneska jsem začala sledovat i silnější výtok, takže by to teoreticky mělo sedět 😊 jinak děkuji 🥰
@anet_98 já to ten pozitivní test měla ještě slabší a i tak jsme měli pohlavní styk a teď vedle mě leží 4 měsíční chlapeček 💙🧸
@anet_98 Tak jestli máš pochyby, tak ještě testuj, třeba bude takhle silná čárka ještě nějaký den a pak ještě zesílí. Ale nebude škodit, když už začnete "nácvik"🙂.
@lencaa11
@biciklissie
@chlapecektehu
Holky, co myslíte? Poslední 2 ovu test, byly dělané dneska - předposlední dopoledne a poslední před 30ti min. Bazální teplota ráno 36,6 a teď jsem naměřila 37,1 stupňů - večer se ale nedoporučuje měřit. Zkusím ještě ráno a dneska to pojistit ještě jednou 😅
@lencaa11 souhlasím
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@anet_98 Ještě bych počkala a udělala jeden.