Je můj ovulační test skutečně pozitivní?
Zdravím dámy,
Jsme ve fázi snažení a před hodinou jsem si dělala ovulační test. Myslíte si, že je pozitivní? Pořád se mi ta čárka zda trochu slabší než ta kontrolní 😅
Předem děkuji za odpovědi.

Já už takovýhle považovala za pozitivní. Nebo spíš už jsem věděla, že ovulace prijde každým dnem. Takže většinou hned druhý den po takovémto testu něco proběhlo. A čtyřikrát jsem takto otěhotněla. Držím pěsti.
@biciklissie já bych podle kalendáře měla mít ovulaci v pondělí ale někdy ji mám i dříve. Dneska jsem začala sledovat i silnější výtok, takže by to teoreticky mělo sedět 😊 jinak děkuji 🥰
@anet_98 já to ten pozitivní test měla ještě slabší a i tak jsme měli pohlavní styk a teď vedle mě leží 4 měsíční chlapeček 💙🧸
@anet_98 Tak jestli máš pochyby, tak ještě testuj, třeba bude takhle silná čárka ještě nějaký den a pak ještě zesílí. Ale nebude škodit, když už začnete "nácvik"🙂.
@lencaa11
@biciklissie
@chlapecektehu
Holky, co myslíte? Poslední 2 ovu test, byly dělané dneska - předposlední dopoledne a poslední před 30ti min. Bazální teplota ráno 36,6 a teď jsem naměřila 37,1 stupňů - večer se ale nedoporučuje měřit. Zkusím ještě ráno a dneska to pojistit ještě jednou 😅
@lencaa11 souhlasím

@anet_98 Ještě bych počkala a udělala jeden.