Ahojky holky, prosím o radu, ovulační testy jsem nikdy nedělala, teď zkouším poprvé.. tak si jdu pro radu z vašeho pohledu - je pozitivní? Budu samozřejmě ještě zkoušet dál.. Děkuju 🙂
Ahoj, jojo, je pozitivni. Ovulaci ocekavej tak do 24 hodin. Udava se az 48 hodin, ale spise to byva mene.
Ahoj je 100% pozitivní.Tak hurá na to 🙂
Jediná možnost je ještě zkusit večer a uvidíte. Já dělala vždy odpoledne, ale když jsem jeden den zkusila ráno i odpo čárky byly stejné
Moje vypadaly takto nahoře v pátek odpoledne kolem třetí , prostřední v pátek v osm večer a poslední v sobotu kolem půl desátý z ranní moci . V sobotu večer už byla čárka zase slabší ... a sobotu kolem odpoledne mě bolelo břicho takže bych řekla , ze ovulace proběhla v tu dobu . Je tedy dost možné když už je slabší tak ovulace proběhla mezi těmi testy . Testovala jste i predtim ?
@pro89 nene, jak říkám, nikdy jsem netestovala tak jsem chtěla zkusit, cítila jsem bolest trochu břicha atd, a testy vyšly viz.fotky, ale zkouším dále, zkusím i večer a zitra zase..
A jak vypadaly?
@pro89 První fotka včera večer, druhá fotka dnes kolem poledne..tam už nic. Předpokládám tedy, že pozitivní opravdu včera?
Ano určitě už proběhla , stihli jste to aspoň den před ?
@pro89 Ano, radši čtvrtek i patek 😀
@pro89 Můžu ještě dotaz - když je tedy OT pozitivní například jako v mém případě v pátek, kdy je nejvhodnější mít sex aby byla největší šance? Ten den je již pozdě?jak říkáš - den před? Děkuju
Pokud je ovu test pozitivní tal ovulace teprve přijde mezi 24 - 48 hodin , takže v tu dobu je to ideální 😉 co jsem četla tak ideální je v den pozitivního testu a den potom ( i když říkají ze by se mělo obden ) . Vajíčko čeká na spermii 12-24 hodin , ale spermie si na vajíčko počkají 48 hodin a někde píšou ze ty kvalitní až 5 dnů.
Jinak bych řekla , ze načasování ideální 😉 👍
@pro89 Děkuji, uvidíme jak to dopadne 🙂
Držím palce , taky čekám 😉
@pro89 Také držím palečky ať vše vyjde 💪😍
Děkuji 🙂
@pro89 Dej vědět jak jsi dopadla 🙏😌
Dam dekuju
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tento pozitivní vypadá