Dobrý den, myslíte že je nějaký den pozitivní? přikládám foto. děkuji za nározy. ☹
pozitivní 8 a 6 🙂
Jakože pozitivní není žádný. Ale důležité jsou i další příznaky ovulace - jestli to spolu sedí.
Taky souhlasím s 6 a 8, ale není to úplěně 🙂
ja mela to same a je to bez ovu ☹
Je to slabé.. taky jsme původně myslela a až o pár dní později byl naprosto stejně silný proužek jako kontrolní. vyčkej...
Zdravím holky taky mam takoví test se slabou jednou čarkou jako má Slečna 2! tak si nejsem jistá ale říkám si ještě počkám třeba je brzi.... Ale nechci být sklamaná... ☹
Holky, já jsem měla ovu testy bílé, bazálka jako na houpačce, ovulace očividně po vysazení HA žádná ☹ pak už jsem ty testy ani nedělala. Od února jsem menstruaci dostala po 66 dnech, nasadili mi duphaston a bylo vymalováno. Dala jsem na pár rad a začla zkoušet sílu bylin, dnes je to 5.měsíc od vysazení, 2 měsíce beru byliny a je to tam, poprvé vypadá můj ovulační test takhle! 🙂
@misina01 no super je to tam 🙂 šup snažit 😀 co myslis ja mam ještě testovat? nikdy sem takovou druhou čáru jako ty neměla ☹
@jitullinka: já jsem takovou taky za těch 5 měsíců neměla, až teď po bylinkách 🙂 do té doby jen sem tam duch nebo naprosto bílo.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
6. a 8. bez debat🙂