Ovulační test. Je možné, že tři dny před ovulací není ani duch?

nase_mimi
9. říj 2020

Zkousim ovulacni testy. Dneska jsem 12 DC a po druhe carce ani vidu. Ani duch. V utery jsem byla u doktora a rikal, ze tam folikuly rostou a zrejme bude i ovulace. Minule jsem otehotnela 15 DC. Je mozne, ze teda tri dny pred ovulaci neni ani duch?

kachna001
9. říj 2020

Můžeš mít test s hodně málo barvivem, některé značky jsou fakt k ničemu

lentilkah
9. říj 2020

Ja ted mela ducha jen den pred pozitivnim testem, pak pozitivni test a dalsi den zase jen ducha, jinak bilo, tak to asi mozne je.

lotosek
9. říj 2020

Může být nekvalitní test s málo barviva, příliš naředěná moč, nevhodná denní doba na testování - má se dělat přes den, ne z první ranní. Nebo holt testuj dál, pozitivní test se může objevit ze dne na den.

veronikaopava
10. říj 2020

@nase_mimi ještě jsi testovala dále? Já mám něco podobného, byla jsem 13dc u dr. Říkala, že je velký folikul a že se ovulace blíží, ale na testu 13 a 14 dc úplně slaba čárka, pak uz mi testy došly,takže vůbec netuším,kdy byl pozitivni, pokud vůbec byl.jinak jsem mela vždy pozitivni kolem 14 dc

veronika9595
10. říj 2020

@nase_mimi ahoj, já jsem na ovulacni testy úplně zanevřela, přijdou mi hodně nepřesné alespoň v mem případě... otěhotněla jsem teď 3. Měsíc po sobě (první dvě skončily velmi brzkým potratem) a ani jeden měsíc jsem neměla testovací čárku ani z poloviny tak silnou jako kontrolní. Testovala jsem i třikrát denně. Prostě jsme se pro jistotu snažili v kuse cca 10.-17. Den cyklu a třikrát nám to fungovalo takže tento postup mohu doporučit 😁 první dva měsíce jsem hlavně měřila bazalni teplotu, to mi přišlo mnohem přesnější, třetí měsíc už jsem věděla kdy ovu čekat takže už jsem ani neměřila.