Zkousim ovulacni testy. Dneska jsem 12 DC a po druhe carce ani vidu. Ani duch. V utery jsem byla u doktora a rikal, ze tam folikuly rostou a zrejme bude i ovulace. Minule jsem otehotnela 15 DC. Je mozne, ze teda tri dny pred ovulaci neni ani duch?
Ja ted mela ducha jen den pred pozitivnim testem, pak pozitivni test a dalsi den zase jen ducha, jinak bilo, tak to asi mozne je.
Může být nekvalitní test s málo barviva, příliš naředěná moč, nevhodná denní doba na testování - má se dělat přes den, ne z první ranní. Nebo holt testuj dál, pozitivní test se může objevit ze dne na den.
@nase_mimi ještě jsi testovala dále? Já mám něco podobného, byla jsem 13dc u dr. Říkala, že je velký folikul a že se ovulace blíží, ale na testu 13 a 14 dc úplně slaba čárka, pak uz mi testy došly,takže vůbec netuším,kdy byl pozitivni, pokud vůbec byl.jinak jsem mela vždy pozitivni kolem 14 dc
@nase_mimi ahoj, já jsem na ovulacni testy úplně zanevřela, přijdou mi hodně nepřesné alespoň v mem případě... otěhotněla jsem teď 3. Měsíc po sobě (první dvě skončily velmi brzkým potratem) a ani jeden měsíc jsem neměla testovací čárku ani z poloviny tak silnou jako kontrolní. Testovala jsem i třikrát denně. Prostě jsme se pro jistotu snažili v kuse cca 10.-17. Den cyklu a třikrát nám to fungovalo takže tento postup mohu doporučit 😁 první dva měsíce jsem hlavně měřila bazalni teplotu, to mi přišlo mnohem přesnější, třetí měsíc už jsem věděla kdy ovu čekat takže už jsem ani neměřila.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Můžeš mít test s hodně málo barvivem, některé značky jsou fakt k ničemu