Ahoj holky, mám dotaz. Testovala jsem ovu test poprvé, tudíž jsem z toho malinko zmatená 😃
Když mám dnes čárku, tak to znamená, že ovu přijde za 2 dny.? A takže se můžeme snažit. Třeba už zítra a pozítří? Je mi jasné, že budu muset testovat ještě další dva dny, a když se čárka zesiluje, tak to znamená, že ovulace se blíží ne? Děkuji za rady. Já ani ovu test dělat nechtěla, ale můj manžel mě překecal ať to zkusím.🙈 Přikládám foto.
@leniczka23 dobrá, díky moc. Říkám, fakt jsem z toho zmatená. 🙈
@lilly_95 Nebud a vydrz..drzim palce😊
Je pravda, ze vubec netusim, jak moc se snazite nebo jak dlouho, ale co zkusit neresit ovulacni testy? Spat spolu kdy se vam bude chtit, a ne proto, ze je vysoka sance otehotnet... Myslim, ze i myslenky hodne pomohou. Omlouvam se, ze jsem na dotaz neodpovedela, nebo zda jsem zasahla citlive misto.
@jitkaem nee to je vpohodě. Snažíme se už přes rok. Je fakt, že ze začátku jsem to hrozně řešila. Ale teď už je to úplně jinak. Jak jsem psala, tento ovu test byl jen na popud manžela. Sama bych si ho nekoupila, ale on chtěl vědět. Takže já to udělala jen z hecu. Opravdu toto neberu vážně. Ale díky.
@lilly_95 spíš bych řekla, že manželovi to už leze na mozek a ne mě 🤦🏻♀️😂 on už hrozně chce a to čekání mu taky moc nedodává.. Už jsem si prošla kde čím, takže tak.. Já jen pro ujasneni situace. Je ale opravdu dobré vědět, jestli vůbec nějaká ovu probíhá..( Na kontrolu k doktorovi samozřejmě chodím) jdu až v březnu.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lilly_95 Toto neni pozitivni ovulacni test..testovaci carka musi byt stejne silna nebo silnejsi nez kontrolni..testuj dal a az bude stejne silna pak teprve bude ovulace za nejakych 12-36 hodin. Ale kdyz budete soulozit ob den nemuzete ji minout.