Ovulační test Clearblue a nízká hodnota hCG 14 DPO. Někdo podobně a dopadlo to nebo nedopadlo?

irisku
19. lis 2024

Dobrý den radilky moc se omlouvám myslela jsem že už jsem holka zkušená a teď si připadám jako blbec.
Testoval jste někdo ovulaci testem clear blue ?
Jde o to že já měla poslední MS 3-8 10. Jenže ovulační test pozitivní až 3.11 testováno digitálním testem od clearblue. Na příbalovém letáku je psáno že do 48 hodin by měla přijít ovulace. S manželem jsme se milovaly 3(pozdě večer) a 6 (brzo ráno) a teď nevím od kterého dne počítat protože od MS to nejde 🫤 každopádně od středy slabý duch na testu přijde mi že sílí. Včera jsem byla na krvi a v krvi 21j a na další jdu v Pátek . 21j je strašně malá hodnota ale ani nevím vlastňe kolikátý den cyklu jsem a zda mohu ještě doufat či to je špatný a připravit se na nezdar ☹
DPO jsem tedy asi 14 nebo 15 tedy jestli správně počítám
Měl někdo také takovou hodnotu 14 DPO a dopadlo to nebo spíše nedopadlo za jakoukoli zkušenost budu ráda.
Jak jste počítaly DPO už ode dne pozitivního testu nebo až od druhého či třetího dne ?
Přikládám fotku nedělního testu.

rosalindamelinda
19. lis 2024

Za mě pěkný duch, oproti negativním testům, které tu vídáme pomalu každý den... Opravdu viditelný duch, který se pěkně barevně vyrýsoval, budu držet palce, ať sílí 😉

irisku
autor
19. lis 2024

@rosalindamelinda moc děkuji jen mám strach z té nízké hodnoty hcg v krvi u obou předchozích těhotenství jsem měla v krvi už okolo 50 jednotek hcg obě holčičky tak jsem zvědavá zda to vyjde i potřetí . Někde jsem četla studii že u chlapců roste hcg pomaleji hlavně aby to vyšlo ať to bude co to bude 🙂

misha31
19. lis 2024

@irisku mam chlapce a hcg jsem mela naopak extra vysoke, 10dpo jsem mela dalnice na testu

irisku
autor
Včera v 07:30

Tak je asi po naději testy slábnou místo aby sílily už čárka neni téměř vidět. Tak počkám až přijde MS ☹️