Dobrý den radilky moc se omlouvám myslela jsem že už jsem holka zkušená a teď si připadám jako blbec.
Testoval jste někdo ovulaci testem clear blue ?
Jde o to že já měla poslední MS 3-8 10. Jenže ovulační test pozitivní až 3.11 testováno digitálním testem od clearblue. Na příbalovém letáku je psáno že do 48 hodin by měla přijít ovulace. S manželem jsme se milovaly 3(pozdě večer) a 6 (brzo ráno) a teď nevím od kterého dne počítat protože od MS to nejde 🫤 každopádně od středy slabý duch na testu přijde mi že sílí. Včera jsem byla na krvi a v krvi 21j a na další jdu v Pátek . 21j je strašně malá hodnota ale ani nevím vlastňe kolikátý den cyklu jsem a zda mohu ještě doufat či to je špatný a připravit se na nezdar ☹
DPO jsem tedy asi 14 nebo 15 tedy jestli správně počítám
Měl někdo také takovou hodnotu 14 DPO a dopadlo to nebo spíše nedopadlo za jakoukoli zkušenost budu ráda.
Jak jste počítaly DPO už ode dne pozitivního testu nebo až od druhého či třetího dne ?
Přikládám fotku nedělního testu.
@rosalindamelinda moc děkuji jen mám strach z té nízké hodnoty hcg v krvi u obou předchozích těhotenství jsem měla v krvi už okolo 50 jednotek hcg obě holčičky tak jsem zvědavá zda to vyjde i potřetí . Někde jsem četla studii že u chlapců roste hcg pomaleji hlavně aby to vyšlo ať to bude co to bude 🙂
Tak je asi po naději testy slábnou místo aby sílily už čárka neni téměř vidět. Tak počkám až přijde MS ☹️
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Za mě pěkný duch, oproti negativním testům, které tu vídáme pomalu každý den... Opravdu viditelný duch, který se pěkně barevně vyrýsoval, budu držet palce, ať sílí 😉