Ovulační test a bt. Chápu to dobře?

9. únor 2021

Dobrý den, měřím BT a dělám ovu testy. Včera byl pozitivní, 3.odspodu je dělaný včera ve 12hodin, 2.odspodu včera kolem 17hodiny a poslední dělaný dnes ve 12 (už negativní)... Dnes byla teplota ráno pořád nízko, může se ještě vyšplhat zítra nebo pozítří? Když teoreticky ovulace může nastat do 48hodin po pozitivním testu? 🤔 Chápu to dobře? Děkuji za zkušenosti 😊

veronka_123
9. únor 2021

Ano muze vyskocit zitra, ja jsem to tak mela, i jsem v takovem cyklu otehotnela 🙂

autor
9. únor 2021

@veronka_123 Super děkuji, mě v posledním cyklu, co jsem měřila (tedy už před posledním těhotenstvím), vyskočila teplota hned druhý den po testu pozitivním 🙈 tak jsem teď z toho trochu vedle a doufám, že k ovu vůbec došlo a nebude to anovulační 🙈 Každopádně uvidím, naděje tu tedy zatím je 😊😀 Děkuji za zkušenost 😊

veronka_123
Autor odpověď smazal
Zobraz
veronka_123
9. únor 2021

U me vetsinou vzdycky teplota vyskocila den po pozitivnim testu. Ale asi 2-3x do roka se stalo, ze vyskocila az druhy den od pozitivniho testu. No a minuly mesic jsem napriklad mela ovulacni test negativni (nikdy se mi to nestalo) jenomze teplota neklamala a ovulace probehla. A ja z toho negativniho ovulacniho testu otehotnela 😂 Takze si myslim, ze teplota urcite jeste vyskoci 🙂

autor
10. únor 2021

@veronka_123 Tak teplota moc nevyskočila, už si začínám myslet, že k ovu nakonec nedošlo 😞 Ach jo...

veronka_123
10. únor 2021

Muze stoupat postupne, ja jsem to tak mela 🙂

autor
10. únor 2021

@veronka_123 Děkuji, graf krásný 😊 Kéž by to tak bylo u mě 🙏