Dobré ráno,holky.
Chtěla bych znát váš názor,pakliže jste to tak některá měla taky. Všechny cykly jsem měla vždy ovulační příznaky-ovu hlen, citlivá prsa, velmi citlivé vaječníky,o kterých vpodstatě vím pak až do MS. V pondělí (11DC) jsem dostala poprvé injekci Ovitrelle,jelikož byl folikul 17mm. Ačkoliv hlen se dostavil již den předtím, dodnes na sobě žádné další příznaky nepociťuji. Tak se chci zeptat,jestli se vám zadařilo i bez příznaků nebo se mám děsit opět nějakého problému v cyklu? 🙄
@hankan1989 ja v mesici kdy jsem otehotnela tak jsem nemela zadny priznak a to normalne mam silne pms od ovulace az do ms ☺️
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@hankan1989 já bych zbytecne neplasila a verila doktorum 🤗 telo neni stroj a kazdy mesic to muze byt jinak. U mne je to treba tak, ze kazdy mesic mam jine priznaky a po case uz jsem to prestala resit, kdyz se dva roky nic nedelo. Pak jsem dostala u dr taky injekci a rikala si, ze to nevyjde, hodila nejake testy a vse za hlavu a v sobotu zacinam 7tt🥰
Jo a vetsinou ty bolesti byvaji nez se uvolni vajicko, takzr po injekci bych brala tak, ze uz bude za par hodin po🙂