Máte někdo zkušenosti s ovulačním mikroskopem??? Já ho dostala od známé a bez návodu. Prý když jsou tam vidět tečky tak jsem neplodná a pak tam mají být vidět kapraďovité vzory a to bych měla ovulovat. Ale já tam teď vidím takové jakoby kytičky,něco jako když maluje mráz na okna a nejsem si jistá,jestli je to ten kapraďovitý vzor. A dále bych ráda věděla jestli se někomu na základě tohoto mikroskopu podařilo otěhotnět. Budu ráda za každou informaci. 😵
@palomitacheca Děkuji je hezké to takhle číst. 🙂
@jajda2011 já z toho měla velikou radost 🙂 sice test v den předpokládané MS byl negativní, tak mě to dost zklamalo, protože jsem si byla fakt jistá, že to vyšlo, ale o týden později byl jasně pozitivní 🙂 nenechali jsme si říct pohlaví a vyšla mi vysněná holčička, tak o to to bylo ještě lepší 🙂
@palomitacheca Tak moc gratuluju my se už snažíme 2,5 roku byli jsme i na IvF,teď podstupuji léčbu tradiční čínské medicíny. Tenhle ovulační mikroskop mi dala kamarádka aniž bych jí řekla,že chceme mimčo a že jsem si prošla IVf. Tak budu doufat,že nám to pomůže.
@jajda2011 to uz se snazite hodne dlouho, tak uz to snad konecne musi vyjit! 😉 zkus si kontrolovat prubezne cely cyklus, abys videla, jak se to v prubehu meni. Jsem cetla, ze nekomu to treba neukazuje, ale tezko rict proc. Zkousis si merit teplotu, nebo kontrolujes cipek?
@palomitacheca No teplotu si kontroluju, ale nevím jak si kontrolovat čípek 😒
@jajda2011 dulezity je, jestli si na nej vubec dosahnes 🙂 behem ovulace se cipek zkracuje, otvira a navic se meni i hlen.
@palomitacheca Aha no to jsou věci 🙂 ,zvláštní je,že se snažíme tak dlouho, doktoři u nás nenašli problém a o takových to věcech mi nikdo nikdy neřekl. Ani o měření teploty, ovulačním mikroscopu a kontrolování čípku. Tak moc děkuji za rady.
@jajda2011 zkus si pročíst třeba tohle http://www.rodina.cz/clanek5211.htm
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Kapradinky jsou jako namalovany mrazem na okno 🙂 jeste je pak mezistav, kdy jsou videt kapradinky spolu s teckama. To byva pred ovulaci, nebo po ni.
Mikroskop mam uz dlouho, ale zkousela jsem ho pouzit az loni, kdyz jsme chteli druhe dite. V listopadu jsem nasla kapradinky, navic cipek otevreny s ovulacnim hlenem, tak jsem zautocila na pritele a ted tu chovam 12denni holcicku 😉
Tak at vam to taky brzy vyjde!
@jajda2011