Ahoj holky chtěla jsem se zeptat jestlik jste měli některá z vás ovulační krizi nebo bouřlivou ovulaci. Jsem byla u doktorky, ze jsem v polovičce cyklu začala krvácet a mám bolesti břicha. No a ona zjistila ze se jedna o ovulační krizi . Mate něktéra zkušenosti s tymhle?
a měla jsi to každý měsíc tu ovulační krizi?
@veronika182 a měla jsi to každý měsíc tu ovulační krizi?
@lucinecka28 ne jen po tom prvním vysazení...při dalších ovulacích už jsem cítila jen lehké píchání v podbřišku a měla jsem hooodně citlivá prsa
@lucinecka28 Já nevím, co si pod pojmem ovulační krize představit, ale krvácení při ovulaci sem tam mívám.Otehotnela jsem v obou případech bez problému a hned napoprvé.Po porodu dcerky(pred 15mesici) jsem toto krvácení nemela, a hle-najednou minulý mesic se to opet objevilo, spojené s bolestmi podbřišku.Šla jsem na gynekologii a vše v poradku, opet se jedná o ovu krácení.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, asi to zná skoro každá z nás, co jsme vysadily prášky a chtěli mimi. Já když jsem poprvé vysadila cca před sedmi lety (jen tak) tak jsem měla přesně to co ty...křeče, krvácení a běžela jsem k doktorovi - ten se mi vysmál, že mám jen ovulační krizi. Čekala jsem to samé tedy i letos, když jsem vysadila a kupodivu mě jen lehce bolelo břicho - další obtíže jsem neměla 🙂 Takže ano, bude to běžné.