Ovulační krize, máte zkušenost?

lucinecka28
14. dub 2015

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat jestlik jste měli některá z vás ovulační krizi nebo bouřlivou ovulaci. Jsem byla u doktorky, ze jsem v polovičce cyklu začala krvácet a mám bolesti břicha. No a ona zjistila ze se jedna o ovulační krizi . Mate něktéra zkušenosti s tymhle?

veronika182
15. dub 2015

Ahoj, asi to zná skoro každá z nás, co jsme vysadily prášky a chtěli mimi. Já když jsem poprvé vysadila cca před sedmi lety (jen tak) tak jsem měla přesně to co ty...křeče, krvácení a běžela jsem k doktorovi - ten se mi vysmál, že mám jen ovulační krizi. Čekala jsem to samé tedy i letos, když jsem vysadila a kupodivu mě jen lehce bolelo břicho - další obtíže jsem neměla 🙂 Takže ano, bude to běžné.

lucinecka28
autor
15. dub 2015

a měla jsi to každý měsíc tu ovulační krizi?

lucinecka28
autor
15. dub 2015

@veronika182 a měla jsi to každý měsíc tu ovulační krizi?

veronika182
20. dub 2015

@lucinecka28 ne jen po tom prvním vysazení...při dalších ovulacích už jsem cítila jen lehké píchání v podbřišku a měla jsem hooodně citlivá prsa

evulinkab
24. dub 2015

@lucinecka28 Já nevím, co si pod pojmem ovulační krize představit, ale krvácení při ovulaci sem tam mívám.Otehotnela jsem v obou případech bez problému a hned napoprvé.Po porodu dcerky(pred 15mesici) jsem toto krvácení nemela, a hle-najednou minulý mesic se to opet objevilo, spojené s bolestmi podbřišku.Šla jsem na gynekologii a vše v poradku, opet se jedná o ovu krácení.