Ahojte, máte niektorá skúsenosť s tým ,že máte ovulačný hlien už týždeň pred ovu a v dobe ovu už je krémový a predsa sa vám podarilo otehotnieť? Alebo nejaký typ ako hlien posunúť bližšie k ovu? Sledujem si ovu už pár mesiacov testami aj meraním BT a vždy mi to vychádza tak,že plodný hlien mám cca 6-7 dní pred ovu.
Ahoj holky.prosim radu a nazor...Dnes mam 3 den ovulacni hlen...Prvni den byl dost husty,vcera o neco ridsi a dneska rano?naprosto ukazkovy hlen vajecneho bilku..bylo ho pomerne dost(zkoumam zevnitr).Ale co tak sleduji behem dne tak nejak rychle ubiva...Dole mam tedy porad mokro ale vidim,ze hlenu uz neni takove mnozstvi a asi se pomalicku meni zas na ciry...co to prosim znamena???probehla uz ovulace???ze vsech tech clanku na netu sem tumpachova,zkoumam se prvni mesic takhle vic...BT nemerim protoze tomu nerozumim...Jde mi o to ze chlapa budu mit doma az nekdy pozde vecer,a mam strach ze jak hlen mizi nestihnem to☹ono je to asi fuk protoze mam cykly 34 dni a dnes sem 23DC takze mam stejne malo sanci ze by se vajicko stihlo uhnidit ale...ten pocit ze sme to zkusili v ten spravny cas...Dekuji za radu,nazory a zkusenosti..
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ano je to mozne ja mela ovulacni hlen 5dni pred ovulaci... Proto se tomu rika plodne dny 🙂 v tomto hlenu vydrzi spermie cekat na vajicko