Ahoj máte nekdo celý den ovulační bolest?Začala jsem používat Femigard budu dobírat 2 balení a myslím, že se nastartovala ovulace.Mám dnes i hled průhledný a krásně tažný...Myslíte, že to je ovulace?
To není lek jen bylinky na pravidelnou menstruaci.Zítra jdu stejně na gyn.prohlídku a tam by me podle ultrazvuku mohla říct zda to dnes byla ovulace ne?
@karlovac ahoj, ovulace boli vetsinou tesne pred tim, nez folik s vajickem praskne, takze pokud uz prasknul, tak na UTZ asi nebude videt nic. pokud tam jeste je, tak ho doktor uvidi a zmeri a rekne ti kdy bude presne ovu. jinak ja mivala bolestivou ovulaci i dva dny, ale ted piju kontryhel a nevim o ni. coz taky muze znamenat, ze uz treti cyklus jsem ovu nemela🙂
ovulaci cítím taky hodně-jak psala evabelk, uprostřed cyklu 6 dní šílené bolesti, přijde mi to horší než menstruace. už jsem s tím byla i na gyndě, dr me vyšetřila a řekla že je to ok, prý to tak někdo má. Pozitivni ovu test mi vychází vždy tak 4. den těch bolestí.
me boli ovulace vic jak ms.. silenost.. a pozoruji to na sobe od doby co uzivam bylinky vitaminy a pod
Mam to taky. Ale spis takove pichani v oblasti vajecniku. Pokud ovulace probehla, uvidi dr. Na ultrazvuku volnou tekutinu v male panvi. Takze to pozna 😊
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já ovulaci cítím hodně...uprostřed cyklu mám pobolívání tak 6dní a v den ovulaci největší. Také jde po tu dobu ze mě řídký hlen jako vaječný bílek 🙂 a přesně tak sme se to učili v gynekologii na zdravce. Ale myslím, že to tak intenzivně každý necítí a musí si měřit třeba ty bazální teploty, aby zjistil, kdy vlastně ovuluje.. A v té době jsem také 2x otěhotněla,takže to ovulace určitě byla,je. Otěhotnět se může +- 3dny od ovulace...ale s lékama zkušenost nemám. Já mám ovulací přirozenou.