Ahoj neviem prečo keď si robím ovu test tak mi vždy sčervená tá testovacia plocha keď sa napije aj keď ju namočím ozaj len na 5 sekúnd? Mám testy doktor max v takej ružovej krabičke aj z kalíškami na moč. Podľa aplikácie mám mať ovu zajtra a pocitovo mávam väčšinou tak dva dni po tom ako mi ukáže aplikácia. Teraz som si jeden robila a ukázal mi len veľmi slabého ducha. Je to normálne?
Když namočíš test (jak ovulační, tak těhotenský test), tak testovací plocha napije a zbarví se do růžové - to je normální, za chvíli však zbarvení zmizí a zůstane bílá plocha buď s jednou čárkou nebo dvěma.
Co se ovulačních testů týče, tam se na duchy nehraje. Ovulační test je pozitivní až ve chvíli, kdy je testovací čárka silnější nebo alespoň stejně silná jako kontrolní. Vše ostatní je negativní. Informace jako vyhodnocení výsledku a čas ovulace po pozitivním testu jsou popsány v příbalovém letáku, doporučuji přečíst.
@amalka2981 ano to je negativní. Někdy se stane že tu stejně silnou čárku prostě nechytnes. Já jsem testovala i 4x denně abych věděla jak to mám. Pak už stačilo test jednou denně.
@amalka2981 ano, negativní, ale zkus si udělat test třeba za 3-4 hodky znovu a uvidíš jestli je čárka silnější.
@amalka2981 ako dlho sa snažíte?
@17mia17 Ahoj 🙂 My se snažíme už rok a čtvrt.. Bohužel zatím bez úspěchu.. Mimco se nám sice podařilo napoprvé, ale měla jsem ZT v 9. týdnu.. Od té doby se snažíme a nedaří se :-/ Jak dlouho vy?
Ahoj holky, přidávám pro představu fotku svých ovulačních testů. Jak vidíte, jsou již z června, takze jsou hodně bledé. Reálně to bylo tak, že každý den od začátku testování byla jasně viditelná slabší čárka. Najednou pak 30. a 1. byla zřetelně tmavší, dalo by se říct stejná jako kontrolní, pak zas světlá. Na druhé fotce je vyfocený pozitivní ovu test v den testování.
Testy se nespletly, k početí došlo 1.7. 🥰
(Kdo by chtěl rýpat, proč jsem začla testovat tak brzo, tak bylo to kvůli tomu, že jsem měla hodně krátké cykly a různé tabulky ukazovaly, že bych mohla mít takhle časnou ovulaci)
@adula000 Ahojky, děkuji za radu! Zkusila jsem k večeru a ejhle! To už vypadá docela nadějné, že? 🙂
@amalka2981 my 10 mesiacov, kludne napíš sz a možme pokecať
@esmeralda11 ja som dnes mala asi tak ako máš na tom 13 DC ak by mi to vyšlo na výkend bolo by to fajn
@amalka2981 To už je pozitivní test, gratuluju, do 48 hod proběhne ovulace. Držím palce 🍀
@17mia17 pokud mas cykly 34 dní, tak ovulace bude tak ten 20-22 den. Takže ot ms smysl dělat od nějakého 16-17 dne.
@lilian2111 ale ako to potom že mí vyšli včera a predvčerom silnejšie čiarky a už tam skoro nič nemám... A som 15ty deň dnes
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@17mia17 tak já bych se teda nespoléhala na aplikaci.
Jinak to znamená, že ovulace neprobíhá. Když ti vyjdou silné dvě čárky, tak do několika hodin budeš mít ovulaci.