Uzivam antikoncepciu leverette a skúšala si robiť ovulačne testy. Vždy mi vyšli len takéto. Čiže sú to negatívne testy a ovulaciu nemám?
tim testem chces zjistit jestli antikoncepce funguje? 🙈 nebo proc delas ovulacni testy?
no jen tak dal...me ovulacni testy nikdy neukazaly nic ani kdyz sme se o mimco snazili 🤷🏼♀️ a jinak mam jedno dvoulete a jedno v brise. takze tolik k ovulacnim testum 😄
@gbp bojím sa že antikoncepcia zlyhá
tak to holt musis pouzit jeste nejakou jinou k tomu 🤷🏼♀️ nebo nemit sex. kazda antikoncepce muze selhat, ale kdyz se pouziva jak ma (HA) je to malo pravdepodobne.
@gbp ano to mi je jasné. Máme k tomu ešte prerušovanu súlož a pri nej som kľudná ale prednedávnom priateľovi ušlo ta som na ihlách
Testy jsou negativní tohle sledování je úplně k ničemu když bereš HA sice není nic 100% ale tak to pořád řešit zda jo či ne si myslím že hazis peníze do koše
@lencaa11 áno hádžem peniaze do koša. Musím s tým prestať
Ano měla bys te prijde mi to úplně zbytečný a když už berete HA tak se úplně omezovat mi přijde taky k ničemu
@lencaa11 skúšala dome robiť aj test lebo som celkom v strese. Vidíš na ňom niečo?
Je negativní, vydechni 🙂.
Zbytečne vysilujes.
Antikoncepce je na 99% spolehlivá.
@tasimia ďakujem 🙂 beriem ju len druhý mesiac a som si ešte neistá
Test je negativní a už dávno tě HA chrání když ji budeš brát vždy pravidelně není důvod proc testovat a řešit to to pak člověk nemá z toho sexu nic pořád řešit pozor × nepozor atd přijde mi to úplně zbytečný 🤔🤔
@lencaa11 tak tento krát testujem lebo ma začali asi 3 dní dozadu bolieť bedrá a neviem prečo mi hneď napadlo ženy to môže byť ovulácia. Aj keď podbruško ma nebolí vôbec
Nie bedrá ale panva
Dokonca som sa dočítala že to môže byť tehotenstvo alebo mimaternicove tehotenstvo. Ale tak keby ma bolia vaječníky tak by ma asi podbruško bolelo
Tělo může bolet z úplně jiného hlediska může to bejt i skrz HA že tělo se na ni zvika může to bejt od stresu atd 100 ruznich věci to mohlo bejt a číst hned internet není dobrý rádce já bych se na to bejt vama vykašlala a užívala si života 👍😉
@lencaa11 je pravda že keď sa na tú bolesť sústredím zo stresu tak je veľmi silná inak ani nie. Som tak trochu hypochonder čiže to musím nejak vyriešiť 🤦♀️
Ja bych řekla, ze te to bolí z toho stresu co teď máš - strach z těhotenství. ;)
Neboj, bude to dobré.
@tasimia to mám, dúfam že ms v pauze dorazí
Už mám asi všetky príznaky tehotenstva
Jakmile si je začneš vsugerovavat. Nehledě na to, takhle brzo by si příznaky neměla ;).
To mas jen v hlavě když to takhle bude dál časem to bude lepší řešení s někým si promluvit o tom nejlepší ráda vykasli se na to a máš klid 😉
@lencaa11 ďakujem dievčatá, budem sa snažiť upokojiť
Ne
Neeeee😒
Nee. Opravdu vydechni už a přestaň se bát ;).
Vďaka, čakám akurát ms dnes tak dúfam že dôjde
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Přesně, jsou negativní a nemáš.