Ahoj holky, 16.6. jsem prodělala SP 10+3 pro ZT, které odpovídalo den před SP 8+2. Po 14ti dnech na kontrole UZ bylo vše "v původním stavu", HCG po odběru také v pořádku. Krvácení trvalo cca 11 dní, popotratová MS přesně po 4. týdnech. Trvala cca 6 dní, z toho pouze jeden den byla velmi silná. Dnes jsem 6 DC a udělala jsem si první ovu test. Cykly jsem mívala tak cca 25-28 dní. Přijdou mi ty čárky relativně dost silné, takto jsem měla pozitivní test při cyklu, kdy jsem otěhotněla. Chci zkusit ještě jiné ovu testy, tohle je od GS a mám objednané od Maxe. Máte nějaké zkušenosti? Díky za každou odpověď 😉
Taky jsem měla po ovulaci po SP, která byla cca 15ty den i pak čárky na ovu testech... Ale ona prý může být čárka slabší celý měsíc a bere se jako negativní. Někdo má sněhobilo, někdo slabší čárky než je kontrolni. Pozitivní je když je stejně silný jako kontrolní a nebo silnější než kontrolni. Ale jsou holky, který prý nikdy neměly stejně silný čárky a stejně ovu měly.. A jak jsi na tom s hlenem? Taky může ovu test ukázat těhotenství 😉 9DPO už by ti to tehu test ukázal, zkoušela jsi? 👏🏻
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ještě nutno dodat, že od 2DC beru Gynex 6-6-6 ( pátek a sobota jsem večer neměla) a co jsem se dočetla, tak může ovulaci posunout na dřív. Ale přijde mi to stejně dost brzo 🤷♀️