Ovulace - testování. Máte zkušenosti?

lucbednar
20. črc 2020

Ahoj holky, 16.6. jsem prodělala SP 10+3 pro ZT, které odpovídalo den před SP 8+2. Po 14ti dnech na kontrole UZ bylo vše "v původním stavu", HCG po odběru také v pořádku. Krvácení trvalo cca 11 dní, popotratová MS přesně po 4. týdnech. Trvala cca 6 dní, z toho pouze jeden den byla velmi silná. Dnes jsem 6 DC a udělala jsem si první ovu test. Cykly jsem mívala tak cca 25-28 dní. Přijdou mi ty čárky relativně dost silné, takto jsem měla pozitivní test při cyklu, kdy jsem otěhotněla. Chci zkusit ještě jiné ovu testy, tohle je od GS a mám objednané od Maxe. Máte nějaké zkušenosti? Díky za každou odpověď 😉

lucbednar
autor
20. črc 2020

Ještě nutno dodat, že od 2DC beru Gynex 6-6-6 ( pátek a sobota jsem večer neměla) a co jsem se dočetla, tak může ovulaci posunout na dřív. Ale přijde mi to stejně dost brzo 🤷‍♀️

venuah
20. črc 2020

@lucbednar Já mám trošku jiný problém. Mě to ukazuje tu druhou čárku dávno po ovulaci. Snažím se otěhotnět právě.

lucbednar
autor
20. črc 2020

Taky jsem měla po ovulaci po SP, která byla cca 15ty den i pak čárky na ovu testech... Ale ona prý může být čárka slabší celý měsíc a bere se jako negativní. Někdo má sněhobilo, někdo slabší čárky než je kontrolni. Pozitivní je když je stejně silný jako kontrolní a nebo silnější než kontrolni. Ale jsou holky, který prý nikdy neměly stejně silný čárky a stejně ovu měly.. A jak jsi na tom s hlenem? Taky může ovu test ukázat těhotenství 😉 9DPO už by ti to tehu test ukázal, zkoušela jsi? 👏🏻