Ahoj holky mám dotaz, mám jeden funkční vejcovod. Vyšel mi pozitivní ovu test (14 dní cca po vysazení Ha brala jsem 7 měsíců) a tak mě zajímá jestli ovulace byla když vyšel pozitivně. Někde jsem slyšela že se ovuluje každý druhý měsíc při jednom vejcovodu.. A nevím co je na tom pravdy. Děkuji pěkný den 😊
@werysek3131 Pokud máš v pořádku vaječníky, pak není problém v tom že máš jeden vejcovod. Prý se dokáže nějak natáhnout na druhou stranu nebo co.
@pe_tu_ss_ka taky jsem měla mimodelozni.. Děkuji za odpověď 😉
@klokanka31 ty bych měla mít v pořádku snad 😆 děkuji za reakci 😉
@pe_tu_ss_ka asi hloupá otázka ale jak se dá poznat anovulacni cyklus?
@werysek3131 Koukám žes taky měla mimoděložní. Já taky, bála jsem se že pak už s jedním vejcovodem neotěhotním, a ono naopak, byla jsem v tom rychleji než když jsem měla oba😊
@klokanka31 ano měla v roce 2017. Jedno dítko už mám skoro 10 leté. Brala jsem HA 7 měsíců a teď vysadila před těma 14 dnama, a nečekala jsem že bych měla ovu tak brzo. Minulý rok si pamatuji že jsem podle kalendáře a bolesti a vytoku ogu měla, a byl ne chráněny sex ale nic z toho nebylo. Tak mě napadlo že to může být tím jedním vejcovodem..
@werysek3131 nějak snad podle teploty, jestli sleduješ BT. Já je měla potvrzené z ultrazvuku 🙂
@werysek3131 Může a nemusí... Ale přeju ti abys brzy našla dvě čárky 😉
@pe_tu_ss_ka NN to nesleduji ovu test jsem taky dělala asi po 2 v životě protože po tom vysazení jsem měla bolesti jak při ovulaci když jsem nebrala prášky tak jsem ho zkoušela asi 6 dní po sobě. Přišlo mi to divné že takhle brzo by to byla ovulace..
@klokanka31 jasný 😊díky nějak neplánujeme spíš to necháváme na osudu 😆😆
@werysek3131 já právě také nedělala, jen vím, že tu někdo psal, že se to pozná z měření bazální teploty..
@pe_tu_ss_ka jojo to vím
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@werysek3131 já přišla o vejcovod (vaječníky mám dva) kvůli mimodeloznimu těhotenství.. Ale jeden vejcovod umí zastat ten chybějící, prostě chytí vajíčko z druhého vaječníku. Takže pokud nemáš anovulační cykly, tak bys měla ovulovat každý měsíc..