ahoj mám dotaz ohledně ovulace. Již tři měsíce se léčím duphastonem a clostilbegytem (první měsíc 1x denně a další měsíc 2xdenně) První měsíc ovulace neproběhla druhý měsíc 15DC proběhla ale nezdařilo se. Tenhle měsíc si nejsem jistá jestli proběhla dnes? viz foto 19DC . Jde o to že od zítra mám brát duphaston a nechci ovulaci zastavit tak nevím co mám dělat. Doktorka tam je až ve čtvrtek tak nvm jestli radši počkat ?
@mermaids Podle mě ten 19.den je to pozitivní 👍 takže duphaston můžeš zítra začít brát si myslím. Taky jsem začala uzivat clostylbegit a první cyklus sem neměla ovulaci. Teď uvažuji jestli to vůbec budu dál brát. Jak ti po tom bylo ? Pak mám od 16DC proveru a MS mi stejně přišla až týden po dobrani🤔 vůbec mě ty léky nebaví 😐
jn já měla problémy celkově že jsem MS vůbec neměla a chodila jen na vyvolávačky a pak jsem změnila doktorku která to teprve začala řešit. Takže první měsíc nic ale pak už teda jo ..... jinak co se týče užívání tak první měsíc asi náladovost, druhý jsem měla šílené návaly horka a bolest břicha v období ovulace a teďkon ten třetí měsíc skoro nic. Proveru jsem brala dříve a rozešla jsem se kvůli ní s partnerem byla sem k nevydržení takže tu už brát nikdy nechci :D (ted už jsme zase spolu)
@mermaids Ja s MS zase takové problémy nemám, akorát ji nemám poslední rok úplně pravidelnou a to se doktorce nelíbí. Naštěstí provera se mnou nic nedělá. Ale po clostylu mi bylo hrozně, šílený nálady. A přijde mi, že po tom pribiram a to mě štve hodně. Nevšimla sis taky ? Ha ha, tak hlavně, že vás provera nerozdelila navždy 😁
@kikika87 hele co se týče nálady tak asi jen to že se mi chtělo často brečet to je fakt u smutnyho filmu atd 😁 a celkově situaci že to nejde tak jak má atd ale jinak nic extra. Co se týče váhy tak to nemůžu soudit od nového roku se snažím jíst lépe a cvičím takze spíš šla váha dolů
@kikika87 ahoj dnes je to dejme tomu tak 13 den po ovu a test včera i dnes negativní tak ještě uvidíme....ofiko má MS přijít zítra tak uvidím co ukáže test.... Je to trochu na nervy no....přítel už má depku že bude muset na vyšetření 😞 protože doktorka na kontrole řekla že pokud se nepovede tak jdeme do centra 😢
@mermaids Myslím to tak, že když si ten clostyl dostala třetí cyklus a dál uz to nebereš tak ty prášky ale působí i na další cykly. Takže se to klidně může povést další měsíc. Na Mě to očividně taky nepůsobí, 15den a nic. Nechápu to.
Manžel se taky bal a pak už tam chodil jak do krámu pro housky😂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.