Ovulace. Proběhla?

misicka03
22. lis 2020

Zdravím, prosím může mi někdo říct jestli proběhla ovulace? Vůbec se v tom nevyznám připadám si jak debil. Mívám teplotu rozházenou a tentokrát je víc stála. Cyklus mám 31 dní. 13 a 14dc jsem měla hustý průhledný hlen nešlo přehlédnout byl i na toaletním papíře. Byla jsem úplně nepoužitelná motání hlavy, unavená nic se mi nechtělo a byla mi hrozná zima. 15dc jsem našla na papíře pár kapek krve, ale bylo to pár hodin po sexu tak možná to bylo tím i když normálně to nemám. Od 17dc až do teď mě bolí podbřišku jako při ms a bolí mě bradavky, mám prsa nateklá a větší. Ale zas se může jednat o PMS. Jinak teď žádný výtok nemám je tam sucho.

luhana
22. lis 2020

@misicka03
Teplotu jsem nikdy nehlidala, ale on prave ten husty pruhledny hlen znaci ovulaci. Podle toho ji poznas. A to spineni mohlo byt take ovulacni. Obcas se to stava. Takze ano - dle meho ovulace probehla.

misak48
22. lis 2020

Podle teploty to taky vypadá, že proběhla, ale o den dřív, než je vyznačena v grafu. Je to poslední den nízké teploty

misicka03
autor
22. lis 2020

@misak48 myslíte 14dc?

misak48
22. lis 2020

@misicka03 jestli dobře koukám, tak 17DC

misicka03
autor
22. lis 2020

@misak48 děkuji

marketanova
22. lis 2020

Myslím,že proběhla. Já stále marně čekám..chybí u mě ovulace a nedaří se nám..trpí tím už i náš vztah. Tak držím palce at vše dobře vyjde.

misicka03
autor
23. lis 2020

@marketanova co zajít do nějakého CARU kde Vám pomůžou 🙂

lencamali
23. lis 2020

Ahoj holky, nenašla jsem podobné téma aktuální tak se zkusím zeptat u vás 🙂 Dnes jsem 26DC ovulace proběhla 13 nebo 14.11. takže jsem cca 9-10 DPO, dělám si pravidelně celý měsíc ovulační testy abych věděla jak mi stoupá a klesá hladina LH. Normálně mám po ovulaci testy už sněhobílé až do menstruace, ale včera se mi začala vybarvovat druhá čárka hned a dneska už je o hodně silnější. Chodím v noci i přes den pořád na záchod a hodně piju, takže být před testem 2 hodiny bez pití u mě nehrozí a přesto mám no ovu testech sílící testovací čárku. Je možná druhá ovulace a nebo by to mohlo být i těhotenství. Nikdy předtím jsem od ovulace do menstruace žádnou testovací čárku skoro neměla a když jo, tak to byl mega duch. Stalo se vám to některé a bylo to pak třeba i to těhotenství ? A kdy mám nejlépe zkusit test ? Už jsem z toho úplně zmatená. Děkuji

misak48
23. lis 2020

@lencamali možnosti jsou dvě, buď to může značit těhotenství, v tom případě by tehu test mohl něco ukázat 10 dní po ovulaci. A nebo toho 14. ovulace nakonec neproběhla a bude až teď. BT na ověření nemeris? On ten pozitivní test totiž nemusí znamenat, že ovulace opravdu proběhla. Znamená jenom to, že je na no všechno připravené. Může se ale stát, že se například vlivem stresu na poslední chvíli zablokuje a nakonec neproběhne...

misicka03
autor
23. lis 2020

@lencamali Zkus test. V jiných diskuzích jsem četla, že ovu test může ukázat těhotenství. Nebo to nic neznačí a ms normálně dojde. Já bych na to popravdě nespoléhala.

lencamali
23. lis 2020

@misicka03 Děkuji 🙂 já samozřejmě vím, že to nemusí nic značit a nijak se na to neupínám, že je to určitě těhotenství, jen mě to překvapilo. Dělám ovu testy už nějakou dobu a vždy jsem asi cca 2 dny po ovu až do menstruace měla na testu skoro sněhobílo. Tak mě překvapilo a napadlo zda by to nemohla být přicházející druhá ovulace kdyby test ještě zesílil. A nebo pak to těhotenství v krajním případě, když je to možné. Ale uvidím, ms mám dostat za 4 dny tak se pak dozvím co to bylo.

lencamali
23. lis 2020

@misicka03 Tak jsem nevydržela a zaběhla do lékárny pro TT, jelikož teď na ovu byly dvě dálnice a na TT už také krásná čárka. Tak u mě to snad vyšlo a bude vše v pořádku 😊

misicka03
autor
23. lis 2020

@lencamali gratuluji ☘️

lencamali
23. lis 2020

@misicka03 Moc děkuji 😊 přeji všem ať vám to také vyjde 🙏😊

marketanova
7. pro 2020

Dobrý večer, moc gratuluji. Nám se bohužel stále nedaří. Snad to brzy vyjde, už přemýšlím nad klinikou.

misicka03
autor
9. pro 2020

@marketanova určitě bych tam zašla nic za to nedáte. Já tam byla jednou a zjistili mi PCO což můj doktor jaksi nezjistil. Bez ovu nejsem úplně ale chodí si jak chce.