Ovulace. Přijde nebo už je?

lujhu
11. bře 2024

Je to možný?vycházely my ovulační testy 3/3 a 4/3 , celkem pozitivně, a dnes jsem měla průhledný hlen a bolesti podbřišku že by testy nebyly spolehlivý a ovulaci má přijít teď nebo je ? Dává to celkem smysl protože v dny testovaní jsem žádný hlen neměla jen hnědé špinění ale to jsem měla za to že špinění taky může bejt příznak ovulace 😆 nebo nějaká hormonální nerovnováha, teď mám v tom guláš 😬

reeeza
11. bře 2024

Ahoj já bych být tebou začala měřit bt. Pomůže ti to se zorientovat. Pokud ovu je tak bt krásně po ní stoupne. Budeš hned vědět na čem jsi..

Jinak teď bohužel neporadím...ale je v klidu možný, že se ti o týden ovulka zpozdila 🤷‍♀️ Příště pokud ovu testy nejsou pozitivní tak testovat dál...mě se to teď tak stalo a ovulka až 25dc I týden později...

anniej
11. bře 2024

Testy spolehlivé jsou. Pokud je testovací čárka stejná nebo silnější než kontrolní, je to pozitivní test a ovulace proběhne během 24hod. Průhledný hlen bys teda měla mít kolem té doby. Fakt to nefunguje tak, že budeš mít ovulaci víc jak týden po pozitivním ovulačním testu.

marketa1218
11. bře 2024

@lujhu Chtít dítě za každou cenu to není dobře, být tebou zaměřila bych se teď na svoje zdraví, ať jsi pro případné budoucí miminko v kondici. Není to žádné rýpání, ale taková malá rada.

bejuna29
11. bře 2024

@anniej pozitivní test ještě nemusí znamenat automaticky ovulaci. Test jen říká, že se zvýšila hladina LH, díky tomu má prasknout folikul...má...ale nemusí

anniej
12. bře 2024

@bejuna29 Ano, pravda, díky za doplnění.

lujhu
autor
12. bře 2024

@bejuna29 právě těm testům nevěřím,

anna987
12. bře 2024

@lujhu Ahoj. Ja jsem 2x testovala a 2x se i povedlo otehotnet. U me pozitivni test ukazalo az 23DC. Tak jsme to s manzelem zkusili a ejhle …. Je to tam. “Tukam na zuby”.

lujhu
autor
12. bře 2024

@anna987 já jsem dnes 17 DC no uvidíme děkuju 🙏

pipilemons
13. bře 2024

@lujhu ja drziim palce ♥️

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru