Ahoj,
Poslední dva roky po vysazení HA pravidelný cyklus 28dní, +-1 den třeba, žádné výkyvy. Předtím jsem brala prášky myslím 7 let. Občas jsem si to posunula,znáte to, léto, festival, dovolená, atd. Ale to jsem dělala že začátku, pak už ani ne.
Mohu se v tomto případě spolehnout na plodné dny uprostřed cyklu?
Být tebou bych se na to moc nespoléhala a sledovala svoje dělo nebo si udělala ovulační test. Taky jsem si myslela, že mám ovu uprostřed cyklu, přece všude na netu píšou, že to je mezi 15 a 17 dnem. A ejhla u mě je to taky na záčátku cyklu, tak páty den po ms.
@chansey72 Sledovala svoje delo :D Jsem se tomu preklepu s chuti zasmala 🙂
:D:D:D tak to mě tež teď rozesakalo...to jsem dobře napsala:D. Nevím jestli to jde opravit, nechám to tak, ať se holky taky pobaví 🙂
Takže když cítím nějaké jakoby píchaní-dloubnutí, je to ono?
A jak dlouho to trvá? Třeba celý den, nebo jen chvíli?
@billynka Hele, to zalezi, nekdo treba nema zadne priznaky. Ja mam hodne citlive bradavky, tak cca 3 dny kolem ovulace a bolest v podbrisku jako pri MS, jen slabsi. Zkus si koupit ty ovu testy a uvidis.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@billynka Ahoj, ja mam pravidelny cyklus 29 dnu a ovulace mi vychazi az na 17 - 18 DC. Nekdo ma ovulaci treba hned ze zacatku cyklu, nekdo az pozdej, zkus se par cyklu sledovat a sama uvidis. Ja treba ovulaci na sobe poznam i bez testovani, citliva prsa, bolest v podbrisku, hlen. Muzes zkusit i ovulacni testy. Nejjistejsi zpusob, jak to zjistit (mimo navstevy doktora), tak je sledovani bazalni teploty.