Dobry večer kdy mate ovulaci při cyklus 29-31 měla jsem vždy cyklus 31 a teď posledni 2 měsíce 29 ovulaci poznám podle bolesti podbrisku ale to mám porad co my skončí MS?jake další příznaky ovulace jste měli ? Děkuji za odpověď
@mimisekk děkuji za odpověď a jak dlouhý cyklus mas a ovu?
Měla jsem takhle tradiční délku a ovulace bývala 16-20 dc. A kdybych neměřila bt, tak ji nepoznám.
Ovu většinou po týdnu ms kolem toho 14-16 dc ale ne vždy stejně no 😄
@andelka takze když mě začala MS 11.10 a konec 17.10 tak bych ovu měla mít dnes nebo zítra? Samozřejmě tomu asi tak byt nemusi
Konec ms je úplně jedno. První den cyklu je 11.10. a obvykle k ovulaci dochází cca 11-16 dní před koncem cyklu. Takže když odectes 29-16 vyjde ti 13 a když 31-11 vyjde 20. Ovulace teda proběhne někde mezi těmito dny cyklu, nejpravděpodobněji. Na den přesně ti to nikdo neřekne, každý cyklus může být jiný a nevíme jak dlouhou luteální fázi máš. Bývá 11-16. Může být i míň, ale míň jak 10 může být problém ( nemusí, ale může).
@andelka v srpnu jsem zkoušela ovu test a byl pozitivní 15 dc a MS došla přesně za 14dnu po Ovu pak už jsem netestovala. Tento měsíc mě to nedalo 4 dc to bylo takové divné zkoušela jsem ovu test a byl skoro už pozitivní jenže menstruace a přitom ovulace není možné takže proto se ptám abych poznala třeba i jiné zkusenosti.
Tak 15+14 sedí, jestli máš pravidelné cykly,tak bych to takhle počítala,že to bude obvyklá doba ovulace +-1,2 dny.
Průhledný výtok lehký bolesti podbřišku a někdy se stane že mám velkou chuť na sex ale to fakt jen občas 🙆😆 já mám cyklus hodně nepravidelný 29-50 dní takže to je těžký zachytit
@andelka pravé ze mám 29-31bud to dostanu 29 a nebo 30 31 takže myslím ze relativně ano sex už rok se snažíme o miminko a stále nic víc ze to není moc dlouhá doba ale první syn byl hned a vím ze ovu byla na začátku po MS měla jsem cyklus jak hodinky teď v tom tapu sex máme obden a stejne to proste nejde asi bude lepší když to nechám být a počkat
Tyhle testy nejsou pozitivní.
Děláte to dobře, hlavně klid. Ono to půjde.
@andelka vím ze nejsou pozitivní ale na to ze během MS tak dost výrazne tak to myslím. Podle lékaře je vše v pořádku tak je to asi vážně mnou moc na to myslím
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já mám výtok , bolesti vaječníku , strašnou chuť na sex 😀