Ovulace. Poradíte, prosím?

zgogh
12. dub 2022

Zdravím Vás.... potřebuji poradit. Snažíme se o mimčo u více než rok.... proběhl nějaký duch na trestu již v minulosti, ale další pokračovaní nebylo. Dnes jsem byla u nového dr. Celá nadšená, že se mi bude opravdu věnovat můj předcházející dr. Mě odkázal do centra....
K věci.... můj poslední cyklus teď 29dc ovulace potvrzena testem 16dc..... jsem dnes u dr. doufala, že mi oznámí vysokou sliznici a že se tam něco děje. Ale úplně opak nízká sliznice a že menstruace se vůbec nechystá.... a že ovulace asi taky nebyla.
Ptám se tedy jak je to možné. Testy, teploty, vše super a pak toto. S těhotenstvím že by se ještě ukázalo to už vůbec nepočítám....
Při ultrazvuku se jen zmínil, že zahlédl nějakou tekutinu. No byla jsem z toho špatná tak jsem se už na nic nedoptala a teď mi to hlodá v hlavě. Na konci měsíce jsem objednana na "profuk" a kontrolu pod narkozou.... tak spěchá abych odmenstrovala....
Dnes jsem ještě dostala i vyvolávací inekci...

pro89
12. dub 2022

@zgogh kdy je dělaný ten ovulacni test ?

zgogh
autor
13. dub 2022

@pro89 ten je delany 16dc proto mě překvapilo ze dr říkal ze ovu nebyla

bejuna29
13. dub 2022

ono mít samotný pozitivní ovulační test ještě bohužel ne vždycky znamená, že ovulace skutečně proběhne. znamená to jen to, že došle ke zvýšení hladiny luteizačního hormonu, díky kterému by měl prasknout folikul. měl...ale nemusí. pokud bys k tomu měřila i BT, měla by jsi asi víc jasno. ovu testy mohou říkat, ovu se blíží, zvýšení BT pak říká, ovulace proběhla.

zgogh
autor
13. dub 2022

@bejuna29 jasně rozumím. Dostala jsem vyvolácací inekci.... tak uvidíme zda mrška dorazí. 🙂