Ahojky..potrebuju radu.. 9.10. jsem začala krvácet 😔 bohuzel to byl SP v 7tt ... A dnes jsem mela bílkový hlen a boli me podbřišek..Muze to byt ovulace? Aplikace mi ukazuje ze by mela probehnout zítra..ale mam brát krvácení u SP jako prvni den cyklu..Je to možné?
@teplaka1 dekuji ti za odpoved 🙂 tak to jsem rada, ze ti to dopadlo 🙂 jsem na tom totiz uplne stejne v 7tt potrat, a zhruba 12-14 den od potratu ovulacni hlen, tak jsme to zkusili, no a ted jsem tyden po ovulaci a je mi blbe uplne stejne jako predtim nez jsem zjistila tehotenstvi, tak si rikam, kdyby to nahodou klaplo hned takhle znova, tak jestli je moznost, ze by to tentokrat dopadlo dobre . Tak to budu pevne doufat, ze to vyslo a ze uz konecne bude vse ok do třetice 🙏
@verulina9 držím palce 😉, my takto máme právě chlapečka, 3r, narodil se přesně 42.tt po té, co se mi spustil ten rok už 2.potrat, tentokrát na začátku 8.tt, vše bylo naprosto o.k., jen nevolnosti mi daly teda zabrat...
@teplaka1 tak super, že to tehdy dopadlo 👍 Já nakonec ještě otěhotněla 11. 11. 2022 a dost jsem počítala s tím, že opět potratím (věk 40+, takže pravděpodobnost ne malá) a ono ne, tak máme taky ještě skoro roční 😉
Pepino viditelna slaba carka a mamatest nic, nechapu ale vypada to, ze se asi povedlo, jen se bohuzel nemuzu radovat😅
@teplaka1 nijak, nakonec prisla cervena, ale pepino delal stale duchy ale jako fakt viditelné, nechapu. Vcera jsme byli na klinice, kde nam tenkrat pomohli a syn se povedl hned na prvni inseminaci. Mela jsem den po ovulaci, coz je skoda, jinak by mi hned provedli inseminaci, nicmene mam dorazit pred dalsi ovulaci a naplanujeme to. Ale vzhledem k nízkému AMH v mém veku to prý doktor vidi spise na IVF, tak me docela zaskocil a budu se modlit at staci aspon zase to IUI 🙏
@teplaka1 ahojky, tak jak jsem psala, ze na klinice jsem byla uz tesne po ovulaci, tak my jsme spolu spali dva dny pred navstevou kliniky kvuli spermiogramu nesmela byt abstinence dele jak 2 dny. No a hadej co 🤣 ono to zrovna klaplo, koukam jak blazen na pozitivni testy. Zatim se neraduju, snazim se to neresit, protoze nechci byt zas zklamana…. Za par dni to mam dostat, tak uvidim co se bude dit ✊ ale mozna ze na tu inseminaci uz ani nebudeme muset jit 😊
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@teplaka1 je to možné, mě se tedy o proti mému průměrnému cyklu ovulace mírně šoupla, ale ani běžně nemám cykly úplně jak hodinky, takže i kdybych nepotratila, byl by to pro mne kalendářově stále normální termín pro možnou ovulaci. Po jednom z potratů se mi podařilo i úspěšně hned s tou první ovulací otěhotnět, ale i když jsem zase jindy neotěhotněla, tak vím, že ovulace proběhla, měřila jsem si v té době bazální teplotu, dělalo mi dobře, že se mohu lépe (z)orientovat 😉, na své pocity bych se tedy spoléhala (alespoň částečně), u mě taky bývají docela zřetelné, na tu aplikaci ne, ale sedět to vše může, ne že ne 👍