Ahoj holky, kazdy cyklus jsem vzdy citila ovulaci. Vzdy zaclo pichani, nafouknutí, vetsinou dvoudenni. (Potvrdila jsem si me pocity i testem, BT). A nyni dva mesice po spontánním potratu necitim vubec ovulaci. Hlen mam jeden den tahly, bilkovy pruhledny a druhy den bílo 😔 vubec to nepobiram. Na mereni teploty jsem se vyprdla, nemela jsem na to ani pomysleni po potratu. Ale byla jsem u dr a ta rikala ze se schyluje k ovulaci(minuly cyklus). Ale ja jsem nesvá, kdyz to necitim, nějak jsem si na ty nesnesitelné bolesti, pichani, bolest v krizi zvykla.
Vlastne bych mela byt rada,ale ja diky tomu nemusela plasit kazdy mesic s testama a merenim BT.
Zmizeli vam bolesti ovulacni po potratu?
@teress1215 dekuji moc za odpoved. Gynex mam doma, pouzivala jsem ho asi jeden mesic, a mohla jsem se udrbat, mela jsem hroznou vyrazku. Ted jsem dostala utrogestan (spinim dlouho pred MS). Tak ho zkusim nasadit aspon do ovulace, jestli bude a pote nasadim Utrogestan snad to bude ok. Gratuluji ti k miminku a jsem rada, ze se ti postestilo🍀
No je to bez bolesti na prd to mas pravdu, tak já sem hlavně ovulaci nečekala 🤷🏼♀️ Tak doufám ze ti utrogestan pomůže 🙏🏻 Děkuji, i tobě se postesti věř tomu 🍀😊 jsme teprve na začátku, máme ještě před sebou dlouhou cestu ..
Ahoj, v červenci 21 jsem šla taky na revizi po ZT na konci 11TT. Od té doby mě už před MS nebolí prsa a ovulaci taky už nepoznám (ale dle ovu těstu probíhá). Jediný co, tak první porevizní ovulaci jsem poznala, to bolelo dost, ale od té doby ani ťuk. Jsem z toho špatná.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, koukám ze nikdo neodpověděl. Já jsem po ZT v 9tt a hned na to sem omylem otěhotněla znovu a biochemické ve 4tt kdy vše odešlo s ms. Ovulaci sem vůbec nepoznala a přesně jak píšeš ty, vždy pichani v podbrisku a po biochemickém proste vůbec nic ale asi sem měla anovulační cykly 🤷🏼♀️ Nasadila sem gynex a čaj l.mojžíšové a ovulacni bolesti zpět a ještě se zadarilo s mimčem 🙏🏻