Ovulace po biochemickém těhotenství. Srovná se, nebo to řešit?

terkapok11
21. říj 2020

Ahoj chtěla bych se jen zeptat na názor. V červenci jsem prodělala biochemické těhotenství a od te doby vůbec nemám příznaky ovulace které jsem dřív měla. Po potratu už proběhly 2 cykly které se mi cca o 4-5 dny prodloužily a ovulace stále nikde. Na testu jsem měla slabou čárku která místo aby sílila tak slabla 🤷🏽‍♀️ Hlen který jsem dřív měla cely den vůbec nemám tak nevím zda se to samo srovná jen to chce čas nebo to mám nějak řešit. Dekuji za jakýkoliv názor😊

klokanka31
21. říj 2020

@terkapok11 Já loni v červenci samovolně potratila, a na konci srpna otěhotněla znova ☺ moc to neřeš, mějte se s manželem rádi běžně, a ono to půjde 😉

31nika31
22. říj 2020

@terkapok11 ono se to srovná, nech tomu volný průběh 😁 já měla biochemické těhotenství v únoru a když jsem předtím měřila ovulku, tak jsem na testech taky nic neměla a podařilo se...

terkapok11
autor
22. říj 2020

Já vím ze je to lepší neřešit jen mě to trochu znervózňuje ze vůbec nevím jestli ovulace probíhá 🤷🏽‍♀️ Testy už kupovat nebudu proste budu doufat ze funguju normálně 😊

vandand
22. říj 2020

@terkapok11 neřeš to, nic s tím nenadelas. Já měla teda zamlkle a revizi ale od te doby nemám stejne cykly, ovulace, ovulacni bolesti, PMS, nic. A pak se vyznej jak tvé tělo funguje 🤦🏼‍♀️😃😃

terkapok11
autor
22. říj 2020

No to je pravda ze člověk stejně s tím nic nenadela😬 já tohle nikdy neřešila bylo to nečekaný když jsem našla na testu 2 čárky ale teď když bych chtěla tak bohužel 😬😤 jen jsem chtěla proste vědět jestli někomu taky vymizely příznaky jestli se to proste stává, nemám s tím zkusenosti.

lotosek
23. říj 2020

Neřeš to, uvidíš. Já jsem měla // po celou dobu MS, ale tušila jsem, že to nedopadne. Byla jsem zvědavá, jestli přijde ovulace normálně, když ještě před týdnem jsem měla //. A přišla. A zase mám // a zase do toho MS. 😔