Dobrý večer všem, chtěla jsem se zeptat, kdy se Vám obnovil cyklus a ovulace po biochemickém potratu. Vždy jsem ovulaci poznala a přibližně věděla, kdy ovulace nastane. Nyní je to jiné a ovulační testy negativní. Ráda bych se snažila o mimčo i nadále, avšak bez ovulace to nejde. Děkuji
@klokanka31 děkuji
@grefite otehotnela jsem 3 mesice po biochemickem. Ale ovulaci jsem mela hned v dalsim cyklu i stejnou delku cyklu. Jen me to rozbourilo hormony a vytvarelo vzdy z leveho vajecniku cysty. Ta se nastesti behem 8 tt ztratila. Ted jsem 16 tt.
@grefite biochemek jsem měla hodně. Ale je to člověk od člověka . Mě pomohl až duphaston, který jsem užívala dva měsíce a povedlo se a teď mi chrupka dvouletý kluk v postýlce. Ale i přes to jsme měli žádanku na vyšetření, zda není problém v 'kompatilibě' . Jelikož jedno jsme už čekali, ale nedopadlo to...
Je tez otehotnela hned dalsi mesic po biochemickém tehu, dokonce dvakrát a dokonce to bylo pak pokazde prosperujici tehu. Obe deti mame po takoveto ztrate. Ovulace byla ale posunuta, nebyla uprostřed, ale byla na konci cyklu. Drzim palce.
@grefite já přišla o ovulaci po biochemickem těhotenství a podařilo se mi otěhotnět za 2 měsíce ale, sem za to na jednu stranu ráda ze mě ovu na chvíli opustila protože sem před tim měla ZT s revizi a tělo si potřebovalo odpočinout od toho všeho. S partnerem sme spolu spali dal, spali sme spolu tak jako když sme se o miminko snažili ikdyz sem vedela že neotehotnim 😊 nasadila se gynex a čaj l.mojžíšové, jestli mi to pomohlo zpět k ovulaci nebo ne netusim, každopádně bylo to pro mě prekvapko když sem zjistila že se mi ovulace vratila a dva dny před sme měli sex 😁😊 (teplotu nemerim, ovu testy nedělám. Ovu sem vždy poznala podle hlenu a podle pichani v podbrisku 😊) no a za par dni by sme měli začínat 3 měsíc, tak držím palce at se brzy vrátí ✊🏻
Já měla biochemko v červnu a další cyklus nevím, jestli jsem měla ovulaci, ale byl divný. Druhý cyklus jsem poprvé měřila bazalni teplotu, neb jsem chtěla právě vědět, jestli a kdy ovulace probíhá. Měla jsem ji 14 den cyklu, ale nebyl čas, takže žádné tehu, další cyklus zase 14 dc ovulace podle bazalni teploty, ale byla jsem nemocná, takže žádné snažení a teď jsem 2 den cyklu a doufám, že teď to lépe načasujeme a konečně se žádaří 😅 takže asi jsem měla ovulaci normálně takto hned od druhého cyklu po biochemku.
Po biochemickem jsem měla ovulaci o dva dny později než běžně. A ten měsíc se povedlo 😊
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@grefite Já nevím jak jsem to měla ale hned měsíc po biochemku jsem otěhotněla znova a mám z toho 16 měsíční princeznu 🙂