Ovulace pár dní před MS. Měl někdo?

7. lis 2022

Ahojte snažilky 🙂 všude čtu, že ovulace je prostě v půlce cyklu. Ale dle mých pozorovacích schopnosti si myslím že ji mám až tak týden před vypuknutím MS. Nechce se mi zatím moc dělat ovulační testy. Prostě si jen užíváme a na nic nespěcháme.

Je tu někdo kdo si dělá testy pravidelně a má Vysledovan svůj cyklus? Kolik cca dní před MS máte ovulaci? A jak dlouhý cyklus máte? Najde se někdo kdo má delší cyklus ale ovulaci až ke konci? 😊

inah91
7. lis 2022

Je jedno, jestli je ovulace “dle tabulky” 14 den, nebo 7 nebo 21… důležité je, kolik dni je PO ovulaci do MS - musi být čas na uhnuzdenk atd… ovulace by měla být těch 14 dni před má (12-16 dni), takže když by byla ovulace 7den, cyklus by měl být krátký - 21 dni cca, pokud bude ovulace 21den, cyklus bude 35 dni cca…. Snad jsem to napsala srozumitelné
Plus ještě se ovulace muže posunout…. Já mívala cca 13-15 den, ovšem v cyklu, kdy jsem otěhotněla byla ovulace až 21den

andelka
7. lis 2022

Já jich mám sledovaných něco přes 60. Luteální fáze by měla být u jedné ženy zhruba konstantní. Minimálně 9 max bývá 16 dní. Pro mě je typické mít mezi ovulací a ms 10-12 dní. Párkrát jsem měla míň nebo víc.