Ovulace/nidace?

26. črc 2024

Ahoj, omlouvám se za anonym, nechci, aby někdo z mého okolí věděl, že se snažíme, nebo spíše tomu necháváme volný průběh.
Dnes jsem 12 den cyklu, další MS by měla dojít zhruba za 13 dnů. Cykly mám 23-25 dnů (jak kdy), menstruace trvá 6-7dnů. Ovulaci dle aplikace jsme měla včera (vím, je to jen aplikace), dle hlenu si nejsem zcela jistá (v pondělí bílý, včera ještě bílé kousky jsem dokázala najít, dnes mi přijde už více bílý), netuším tedy, kdy byla/bude. BT tentokrát neměřím. Od rána mě bolí bedra, podbřišek na pravé straně, kde je vaječník. Bolest jako kdyby měla přijít menstruace, což je velmi nepravděpodobné. Doteď jsem tyto příznaky žádný měsíc neměla, ani před MS. Zkusila jsem koupit ovulační testy livsane a negativní (čárka vlevo byla dost slabá).
Sex byl pondělí a středa.
Mohla by být dnes již nidace?

klpoiu
26. črc 2024

Ne, nidace je az cca 8 den po oplodneni. Ovulacni hlen neni bílý, ale průhledný. Průhledný jako bílek a dokonce i takové podobne konzistence. Husty, natahujici se hlen. Ale jsou zeny,ktere ho nemaji. Bílý hlen je neplodny hlen pred i po ovu. Je mozne, ze ovulace teprve bude i podle bolesti ktere udavas je to pravdepodobne. Udelej si tech ovulacnich testu vice. Ne hned rano!Cca v poledne a pak vecer.

autor
26. črc 2024

@klpoiu Já jsem přesně takové příznaky měla právě v předešlém těhotenství před 3mi roky, kdy to bylo 3.a 4.den po ovulaci, což jsem dohledala v aplikaci. S tím hlenem vím, že bílý je neplodný. Ten byl v pondělí, ale ve středu byl dost do vaječného bílku, ale né zcela "čirý". A dnes mi přijde už jako více "neplodný". Ovulační test jsem dnes dělala před obědem a aj teď a jsou dost slabé. Uvidím v budoucích dnech tedy, zda bude test sílit, pokud ne, tak je jasné, že ovulace proběhla okolo té středy. A ty "menstruační bolesti", jako mám dnes, nemívám nikdy. Ani v době ovulace, ani při MS, proto mi to vše vrtá hlavou. A nebo třeba cysta (tu jsem měla naposledy před těhotenstvím). A děkuji za odpověď ☺️

klpoiu
26. črc 2024

3-4 den po ovulaci k nidaci opravdu dojit nemuze. Vajicko musi dojít do určitého stadia,kdy se může zanorit do dělohy. Kdyz se dela treba transfer vajicka dela se paty den po oplodneni a hnizdeni nastava cca za dva dny. Me osobne tez čtvrtý,paty den po ovulaci bolí podbrisek a vajecniky. Ale vim na 1000% ze jde jen o hormonalni bouri.Nebo jak si zminila cysta, protože na ne trpim celkem dost. Ale pokud jde o cystu,bolest az do ms v podstatě neprestava. S ms většinou cysta odchazi.

lilian2111
26. črc 2024

Já měla 2x 4-5 den nidacni spineni plus dle bt i nidacni pokles a nidace to opravdu byla. Takže za mě to je možné.