Ahojky holky prosim vim ze to asi nebudete vedet presto se zeptam,mam 5 dni po ms a od vcera mi neni dobre jsem unavena a sem tam me zaboli podbrisek a dnes se pridal vytok.nic me nepali dole.myslite ze uz by to mohla byt ovulace tak brzo po ms??.ms mam docela pravidelnou cykly 29 az 32 dni.a nyni jsem ji mela slabsi.tehu nevim ale pred ms jsem delala test a negativni
@jaja01k test si delat nebudu protoze tam nic nebude.kdyz tam nebylo nic pred tydnem.ja myslela ze ovu je cca po 14 dnech a ne tak brzo
Menzes +neg test těhotenství nebude
@mia_von_prag ja vim ze ne ale ovu se mi zda hooodne brzo.naatydla nejsem
Není pravidlem že musí bejt ovu 14 dní klidně může bejt +- nějaký den po Ms tak že bych to též typla na příchod ovu...
Já měla ovu 8-9dc ,a bylo to třeba 3 dny po skončení ms
Může být ovulace a může být nějaká nemoc. Já tak měla bolest kvůli zánětu vaječníků... Může to být cokoliv.
Bolest v podbřišku mi začala v těhotenství možná v 6 tt a to byl jasně pozitivní test.
@mia_von_prag nejaka nemoc jaka?🤔🤔nekrvacim,nesvedi nepali jen proste sem tam boli podbrisek a mam vytok bily.
Tím pádem bych to viděla k ovulaci
Ja mam pozitivni ovulačni test vždy 9DC...není to brzo
@mionella také to tak mám ,9dc
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tak si udělej další test, ať máš jistotu. Ale já bych tipla spíš ovulaci, zase tak brzy to není.