Ovulace nebo těhotenství?

5. led 2023

Ahoj holky,
Před chvílí jsem si dělala ovu test, jenže jsem sáhla vedle a vzala těhotenský test. Hned jak jsem ho namočila, jsem si toho všimla, vzala ovu a namočila ho do té samé moči. Podle bolesti jsem měla ovu před 3 dny, ale dnes mi to prostě nedalo, protože mě bolí záda, tak jsem si ho radši udělala. Jsem 14 DC. Sex byl před i po MS. S první dcerou jsem otěhotněla 4 před MS před třemi lety. Co myslíte? Mám ovu nebo by to mohlo být těhotenství?

lencaa11
5. led 2023

Na ovulaci to vypadá

leniczka23
6. led 2023

Tak jako pokud si měla ovulaci před 3 dny, těžko by to test ukázal. To že si otěhotněla minule před MS znamenalo, že i ta ovulace byla nějak posunutá. Takže pokud teď víš, že ovulace byla před 3 dny, nemůžeš být těhotná od MS a i kdyby, to by byla na těhotenském testu už dálnice.

laxesis
6. led 2023

Ovulační testy umí reagovat na hcg (těhotenský) hormon, naopak těhotenské testy zase občas zaznamenají lh (ovulační) hormon v době ovulace/krátce po ní. Taky se mi to běžně dělo. Podle mě máš ovulaci/krátce po ní.

autor
6. led 2023

Děkuju za odpovědi. Určitě to byla ta ovulace 😊

carolineg1
6. led 2023

Já měla minuly cyklus ducha na TT takového a těhotenství to nebylo byla sem sklamana udělala bych další TT mohlo se stát že ovulace byla jindy nebo byly dvě, sice to není tak pravděpodobné ale i to se stává

autor
7. led 2023

Dnes jsem dělala zase ovu a byl jasně pozitivní. Takhle pozitivní OT jsem nikdy neměla. Takže ovu byla dnes. A minule se asi zastavila a dojela dnes 🙂