Ahoj holky,
Před chvílí jsem si dělala ovu test, jenže jsem sáhla vedle a vzala těhotenský test. Hned jak jsem ho namočila, jsem si toho všimla, vzala ovu a namočila ho do té samé moči. Podle bolesti jsem měla ovu před 3 dny, ale dnes mi to prostě nedalo, protože mě bolí záda, tak jsem si ho radši udělala. Jsem 14 DC. Sex byl před i po MS. S první dcerou jsem otěhotněla 4 před MS před třemi lety. Co myslíte? Mám ovu nebo by to mohlo být těhotenství?
Tak jako pokud si měla ovulaci před 3 dny, těžko by to test ukázal. To že si otěhotněla minule před MS znamenalo, že i ta ovulace byla nějak posunutá. Takže pokud teď víš, že ovulace byla před 3 dny, nemůžeš být těhotná od MS a i kdyby, to by byla na těhotenském testu už dálnice.
Ovulační testy umí reagovat na hcg (těhotenský) hormon, naopak těhotenské testy zase občas zaznamenají lh (ovulační) hormon v době ovulace/krátce po ní. Taky se mi to běžně dělo. Podle mě máš ovulaci/krátce po ní.
Děkuju za odpovědi. Určitě to byla ta ovulace 😊
Já měla minuly cyklus ducha na TT takového a těhotenství to nebylo byla sem sklamana udělala bych další TT mohlo se stát že ovulace byla jindy nebo byly dvě, sice to není tak pravděpodobné ale i to se stává
Dnes jsem dělala zase ovu a byl jasně pozitivní. Takhle pozitivní OT jsem nikdy neměla. Takže ovu byla dnes. A minule se asi zastavila a dojela dnes 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Na ovulaci to vypadá