Ahoj holky mám na vás prosbu mam za sebou dvě neúspěšné těhotenství jedno zamlkle tehu po druhé samovolny potrat když sem dostala první MS po samovolnem potratu delala sem ovu testy a ovulace probehla od ty doby testuji ale ani jednou nebyla testovací carka stejně silná jako ta kontrolní a moje doktorka mi říká ze ovulace probíhá ted momentálně taky testují přikládám foto a už mi přijde ze z dnešního dopoledne ovu test slabne co myslíte vy ? Poraďte mi prosím co mám dělat dál děkuji
Začala sem testovat hned po MS myslim ze sem to neprosvihla
chci tím říct, že jestli testujete večer, mohl být pozitivní test pouze ráno a naopak
Me ukazovaly testy to same jako tobe. Zbarveni hodne slabounke. Měřila jsem denne v 15h a 2h predem nepila ani nejedla. Ta 15h mi byla doporučená od doktorky. Co mas za testy????
Testy bohužel nejsou stoprocentní...Záleží, jak vysokou hladinu hormonů ta která žena má...Mně se pozitivní ukážou jen ty nejcitlivější dvacítkové, třeba s vychvalovaným clearblue jsem zkrátka neuspěla, protože ten má citlivost 40...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
já žádný pozitivní nevidím, ale ty ovu testy jsou taky dost naprd, mě třeba ráno ukázali pozitivní ale večer už ne, takže jsi to klidně taky mohla prošvihnout