Dobry den mela bych otazku 11.10 jsem podstoupila laparoskopii vse bylo vporadku ikdyz bezne neovuluji odstranili teda srusty po cisari a na pravem vajecniku udelali drilling ...14dc jsem byla pozvana na utz bohuzel mi byla zjistena folikularni cysta 4,75mm s tim ze i tak se mame snazim. Jenze ovulacni testy nezkazali nic jen slaba carka a dnes jsem tedy 26dc (26den po laparoskopii a na test vykoukly tyhle carky. ) je moznost ze je to ovulace? A nebo cysta muze udelat falesny test??? Nikde nic nemuzu najit jestli muze cysta udelat ovu tedt pozitivni prosiim co myslite posilam foto dnesnich testu jeden je 10tkovy zahranicni jeden 20tkovy klasicky... Jinak dnes mam lehle pobolivani podbrisku na obou stranach cysta ma byt napravo. A teda vytok uz asi 2-3dny.
Diky jedna slecna odpovedela ze si mysli ze z cysty to nebude ale vite jak vic hlav vic vi...
A proc ti delali driling? Ty mas PCOSyndrom?
@anitttaa levy ne jevy :D. Jediny priznal byl prave ten anovulacni cyklus a to ze jsem nijal nereagovala na clostylbegyt. Takze me poslali na laparo kde je vse pruchodne ciste jen tedy oddelali srusty po cisari no a na tom pravem byl trochu ten obal tak udelali drilling. Jinal tezko rict jestli mam pco nebo ne jelikoz nazory dr se ruzni kazdopadne me spis zajima jestli tohle muze byt tedy ovulace a nebo to udelala cysta nikdy jindy jsem pozitivni test nemela
Protoze zeny s PCOS muzou mit ovulac.test pozit. porad z vysokeho LH. Normalne ma zena vysoke LH jen před ovulací, PCOS cely mesic.
Jo tak nejspíš opravdu ovulaci budes mit, tak to je super muzes zkusit mimco 😉 a snad to vyjde
Jinak ja cetla, ze po drilingu by se mela obnovit ovulace cca na rok, a pak ty cykly budou opět anovulacni. Tak tve vyhlidky na ovulaci by ted měli byt dobre...
Prosim nikdo vic dalsi nevite?? Stale brouzdam a nemuzu nic o tom najit
Podle me to je nejspis ovulace. Tedy ovulace... ovu test jen vyhodnoti vysokou hladinu LH, k ovu pak dojit nemusi. To Ti potvrdi az ta bazalka. Ale ja tomu davam velkou sanci. A tesim se na zpravy, jak se hybe teplotka 🙂 Drzim pesti!
@tammm no vyslo paradne sice 26dc od laparoskopie ale byla to je hlavni schvalne jsem sla na krev abych vedela. Takze ty jsi ovu nemela? Jinak pozitivni testy byly cca v 9 rano tak pocitam ze do 24hod byla ovu kdyz se teplota zvedla hned dalsi den...yslis ze teda nejaka sance na tehu je?vim je to brzo ale sex byl taky tak snad :D
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já myslím, že na cystu to jsou dost silné čárky........cysty "prý" delají jen duchy...