Ovulace nebo cysta?

jullli
5. lis 2016

Dobry den mela bych otazku 11.10 jsem podstoupila laparoskopii vse bylo vporadku ikdyz bezne neovuluji odstranili teda srusty po cisari a na pravem vajecniku udelali drilling ...14dc jsem byla pozvana na utz bohuzel mi byla zjistena folikularni cysta 4,75mm s tim ze i tak se mame snazim. Jenze ovulacni testy nezkazali nic jen slaba carka a dnes jsem tedy 26dc (26den po laparoskopii a na test vykoukly tyhle carky. ) je moznost ze je to ovulace? A nebo cysta muze udelat falesny test??? Nikde nic nemuzu najit jestli muze cysta udelat ovu tedt pozitivni prosiim co myslite posilam foto dnesnich testu jeden je 10tkovy zahranicni jeden 20tkovy klasicky... Jinak dnes mam lehle pobolivani podbrisku na obou stranach cysta ma byt napravo. A teda vytok uz asi 2-3dny.

evulinkab
5. lis 2016

Já myslím, že na cystu to jsou dost silné čárky........cysty "prý" delají jen duchy...

jullli
autor
5. lis 2016

Diky jedna slecna odpovedela ze si mysli ze z cysty to nebude ale vite jak vic hlav vic vi...

anitttaa
5. lis 2016

A proc ti delali driling? Ty mas PCOSyndrom?

jullli
autor
5. lis 2016

@anitttaa no podle vseho nemam ikdyz zrovna ten pravy byl pry polycistycky... Proto ten drilling jevy byl v poradku ale i tak rok neovuluji a do toho nizky progesteron

jullli
autor
5. lis 2016

@anitttaa levy ne jevy :D. Jediny priznal byl prave ten anovulacni cyklus a to ze jsem nijal nereagovala na clostylbegyt. Takze me poslali na laparo kde je vse pruchodne ciste jen tedy oddelali srusty po cisari no a na tom pravem byl trochu ten obal tak udelali drilling. Jinal tezko rict jestli mam pco nebo ne jelikoz nazory dr se ruzni kazdopadne me spis zajima jestli tohle muze byt tedy ovulace a nebo to udelala cysta nikdy jindy jsem pozitivni test nemela

anitttaa
5. lis 2016

Protoze zeny s PCOS muzou mit ovulac.test pozit. porad z vysokeho LH. Normalne ma zena vysoke LH jen před ovulací, PCOS cely mesic.

jullli
autor
5. lis 2016

@anitttaa jenze ja mam jinak testy ciste viz obrazek vys... Tohle jsou treba testy pred laparoskopii.

jullli
autor
5. lis 2016

@anitttaa jinak hormony az na ten progesteron mam vporadku tudiz dr tvrdi ze se o pco nejedna inkdyz neovuluji. Kazdopadne tyhle dva dnesni jsou dnes pozitivni a ja ted jen doufam ze je to ovulacni a ne zpusobeno cystou

anitttaa
5. lis 2016

Jo tak nejspíš opravdu ovulaci budes mit, tak to je super muzes zkusit mimco 😉 a snad to vyjde

anitttaa
5. lis 2016

Jinak ja cetla, ze po drilingu by se mela obnovit ovulace cca na rok, a pak ty cykly budou opět anovulacni. Tak tve vyhlidky na ovulaci by ted měli byt dobre...

jullli
autor
5. lis 2016

@anitttaa dekuji moc. Merim tedy i bt tal podle ni pak zjistim jestli opravdu ovu byla. Kazdopadne doufam ze konecne po tom roce bude :D

jullli
autor
5. lis 2016

Prosim nikdo vic dalsi nevite?? Stale brouzdam a nemuzu nic o tom najit

douky
6. lis 2016

Podle me to je nejspis ovulace. Tedy ovulace... ovu test jen vyhodnoti vysokou hladinu LH, k ovu pak dojit nemusi. To Ti potvrdi az ta bazalka. Ale ja tomu davam velkou sanci. A tesim se na zpravy, jak se hybe teplotka 🙂 Drzim pesti!

jullli
autor
6. lis 2016

@douky moc dekuji teplota vyskocila hned dnes rano a to na 36,7 vcera jeste rano byla na 36,3 je to podle me na dobre ceste tak uvidim jen tedy tenhle mesic bude hodne dlouhy cyklus

douky
6. lis 2016

@jullli No prima, tak to vypada nadejne. Ja s dcerkou otehotnela z ovulace 50. DC a ted s druhatkem 40. DC. Takze je fuk, jak pozde to je, hlavne ze to je 😉

jullli
autor
6. lis 2016

@douky no to je taky pravda 🙂 kdyz se teplota udrzi tak je to jasne

jullli
autor
6. lis 2016

@douky tak Jeste jsem zkusila ovulacni testy jak to vypada dnes a uz pozitivni nejsou ikdyz carka js pekna. Vcera byla ale ohodne sytejsi viz foto...

tammm
6. lis 2016

@jullli mě teda přijdou sytější neż včera,nejsi těhu 🙂?

jullli
autor
6. lis 2016

@tammm tyhle jsou ze vcera a urcite nejsou sytejsi nez ty nad 🙂 jinak tehu urco nejsem nejal bych nemela z ceho :D ale bylo by to Super

jullli
autor
10. lis 2016

Paradaaaaa ovu opravdu byla byla jsem i na krev a graf ukazkovy

tammm
10. lis 2016

@jullli tebe to hezky vyšlo,já si pro srovnáni stáhla ovu view a tam me podle teplot vyšla ovu na 17 dc,na tom co máš ty 14 dc proste určilo že je a nebyla.

tammm
10. lis 2016

@jullli drżím palečky

jullli
autor
10. lis 2016

@tammm no vyslo paradne sice 26dc od laparoskopie ale byla to je hlavni schvalne jsem sla na krev abych vedela. Takze ty jsi ovu nemela? Jinak pozitivni testy byly cca v 9 rano tak pocitam ze do 24hod byla ovu kdyz se teplota zvedla hned dalsi den...yslis ze teda nejaka sance na tehu je?vim je to brzo ale sex byl taky tak snad :D

tammm
10. lis 2016

@jullli měla, misto 15 dc tak byla 17 dc dle teplot

tammm
10. lis 2016

@jullli šance je určitě

jullli
autor
10. lis 2016

@tammm jasne sance je vzdy 50na50. A ty tedy ted cekas na ms? Nebo spis necekas?

tammm
11. lis 2016

@jullli ano,zitra ny měla dorazit,tak uvidíme,ale už nedoufam ☹

jullli
autor
11. lis 2016

@tammm a co teplota ? Nebo test nezkousela jsi?

tammm
11. lis 2016

Vypadá takhle ☹ uvidím zda dorazí ms

jullli
autor
11. lis 2016

@tammm jak dlouhou mas luteralni fazi?