Ahoj holky,
Snažíme se 3 měsíce o mimi a teď 3. Měsíc jsem zkusila ovu testy... Vím že by měli být 2 čárky když je ovulace ale nevím jak silné. Přijde mi že 18 a 19 byla ovulace ale nepřijde mi ta čárka až tak výrazná jako kontrolní.. co myslíte? A dnes (21.) bylo na testu skoro sněho bílo. Tak myslíte že ovu už byla??
Děkuji za názory
A kolik jsi DC a jak dlouhý máš cykly ... Vypadá to že ještě nebyla ale ono to je takové že ta hladina lh mohla vystoupat třeba někde mezi tím 18-19. Ale zrovna si netestovala já jsem se třeba netrefila nikdy a to mám 2 děti a nikdy jsem neměla pozitivní ovu test
To záleží i na tom jak testovala v kolikatou hodinu jaky den cyklu a jestli před testováním pila hodně tekutin
No dc toho 18 a 19 byl 14 a 15... cyklus mám po 30 nebo 31 dni a testy jsem dělala vždy navečer
@lexa2000 přesně jak se píše víš záleží i na vypitych tekutinách a okolo ovulace se doporučují dělat spíše 2 denně ale ne z první moči ale to asi víš .. jinak já jsem se na testování po pár cyklech vykašlala protože to ovlivňuje tolík faktorů a i ovulace může být a stejně to zrovna nezachytil nebo byla ta moč prostě víc naředěná a peníze jsou v cudu za spousta testu.. ovu nepotvrzená a stres z toho že neovuluji přitom to tak nebylo
Takže myslíš že se mám na testy vykašlat?
@lexa2000 No ono když máš pozitivní test neznamená že máš ovulaci vajíčko se nemusí spustit do vejcovodu vůbec radši bych si potvrdila ovulaci ultrazvukem nebo krevníma testama jestli máš pravidelnou MS jak říkáš že máš cyklus 30 až 31 tak skus testovat od 13 DC do 17 DC z odpolední moči nepij aspoň dvě hodiny a uvidíš ale i tak bych zašla na tu krev a budeš si dvojnásob jistá
18 je nejvíce vidět. Takže ovu pak od pozitivniho testu dojde teprve do 48 hodin. Takže pokud toho 18 znamenal pozitivní,tak ovu byla do 48 hodin 🙂
@dendasubaristka no já si myslím že testovala pozdě protože při cyklu 30 nebo 31 nastává ovulace 15 nebo 16 DC takže spíš bych ji doporučila testovat dřív než 18 DC
@luciebelohradska31 18. Atd je datum ..vise píše že toho 18 . A 19 byla 14,15 DC
Buď v naprostém klidu, já mám stejně slabé čárky, přesně jen po dobu tří dnů a zadarilo se 😉
Ovulační testy jsem taky měla slabé a nic neříkající.....měřila jsem si bazální teplotu a ovulace pak byla na grafu krásně vidět....měření sice ukáže proběhlou ovulaci, ale po dvou měsících víš, kdy ji máš.... můžeš si pak udělat jen 1-2 denní měření, aby sis ověřila, že fakt proběhla.....😉
Ahoj holky poslední ms sem mela od 17. 12.2020
Do 22.12.2020
Mam pravidelnou ms na čas
Má délka ciklu je 28 dní
Ms 6 dní
Momentálně mám 12 den ciklu a 17 dní fo další ms
Je možné že ovu už proběhla? Nebo teprv dorazí přikládám foto
Děkuji za odpověďi
@kristyna2002 dle návodu v té krabičce u ovulačních testů, maji byt obe carky stejne silné. To u tebe neni, to snad vidíš. Pokud máš CYKLY dlouhé 28 dnů, tak 12den je brzy. Lutealni fáze bývá dlouhá 12-16 dnů
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lexa2000 u tebe ovulace ještě nebyla ovulace nastává až po pozitivním testu což ty nemáš ani jeden