Ovulace. Myslíte, že mám?

kikizi
19. dub 2021

Dobrý den dnes jsem si dělala ovulačni test jsou tam dvě čarky jedna je taková slabší myslíte že mám ovulaci

kikizi
autor
19. dub 2021
themuffin
19. dub 2021

@kikizi u ovulačního testu je příbalový leták. Myslím, že po jeho přečtení vám musí být jasné, že váš test je negativní. Druhá čárka musí být stejně silná nebo silnější než první. A je lepší dělat ovulační testy každý den, pak je u nich vidět ten rozdíl.

ema90
19. dub 2021

@kikizi Ne, nemate.

lucka167
19. dub 2021

@kikizi můj ovulační test vypadal takhle, je pozitivní potvrzeno i lékařem , 😊

lucahv
23. dub 2021

@kikizi Ovulacni test bych nebrala jako nic průkazného. Nikdy jsem ho pozitivní neměla i když jsem si ho dělala několikrát za den v měsíci, kdy se mi povedlo otěhotnět. Sám doktor mi řekl ať si je vůbec nedělám ze je to jen tahání peněz z lidí.

lucka167
23. dub 2021

@lucahv to už je každého věc, a taky je doktor a doktor , každý ma na to jiný názor

bettyx
25. dub 2021

Ahojky, mám dotaz.. dělám si ovulační testy a nevím -jako chápu který je pozitivní, ale máte taky tak viditelné ty testovací čárky celý cyklus? Měřím od 5. dne

ema90
25. dub 2021

@bettyx Ano, cely cyklus jsem mela dve carky.

bettyx
25. dub 2021

@ema90 👍 děkuji! Jsem si říkala že to snad ani není možný... Kdyby duch, jak jsem tak viděla pár obrázků, ale ty testovací čárky úplně jak svítí.. ale jen jeden doslova září -u něj byla testovací čárka byla i dřív jak kontrolní..

bettyx
25. dub 2021

Dnes 4.den po pozitivním testu zase tak 🤷.. negativní, ale zase výrazný... Asi jsem rozbitá

ema90
25. dub 2021

@bettyx Nevim, co to znamena, ale hlavni je, ze ovulace nejspis v poradku probiha 🙂