Ovulace. Mít pohlavní styk každý den a nebo obden?

klaraja11
25. kvě 2021

Ahoj holky snažíme se o mimco.Tento tyden by měla proběhnout ovulace.Nevím zda máme mít styk radši každý den a nebo obden kvůli kvalitě spermií.Děkuji za rady

bublee
25. kvě 2021

@klaraja11 my měli pozitivní ovu test 17DC a proběhl styk, pak jsme zkusili ještě 18DC a vyšlo to. Mám // na testu. Tak držím pěsti. 🍀

leniczka23
25. kvě 2021

Mějte styl pokaždý když budete mít chuť. Není špatně Ob den ani každý den.😉

zrzinda
25. kvě 2021

Mějte styk, když budete mít chuť a ne podle ovu testu 🙏

andula2021
25. kvě 2021

Já měla ovulaci podle testu cca út st a ve st jsme měli sex a nejspíš ve čt to vyšlo 🙂 Podle ultrazvuku to tak vypadá. Ted jsem 7 tyden 🙂

anabel321
26. kvě 2021

U nás sex 3 dny před ovu a teď jsem 12 tt

nick1234
26. kvě 2021

@klaraja11 mě tedy gynekolog doporučoval alespoň obden, aby mohli spermie dozrát, a že stejně v těle "přežívají" i druhý den...ale jinak bych se taky raději řídila "libidem" než kalendářem, je pravda že mi jsme dodržovali alespoň to pravidlo obden, a třikrát jsem otěhotněla na první pokus (poprvé mám syna, druhé tehu nevyšlo a teď snad to už dopadne ☺️). Ale je pravda že jsem si ovulaci nijak neměřila, vždycky jsem jela podle nějaké aplikace "menstruační kalendář" která vypočítává nejplodnější dny (vysoká pravděpodobnost otěhotnění) a ovulaci...ale asi to jakž takž odpovídá 😉 teda aspoň v tom období kdy byla pravděpodobnost nejvyšší jsem hlídala ať to neprosvihnem🙈🤣

zuzha31
27. kvě 2021

@klaraja11 nam při hormonální stimulaci, doporučoval ob den. Rikal, ze spermie vydrží 72 hodin. Tak je to takove verze, at zvládnout dozrát a at je to pěkně pokryté. Ale my musely, aby léčba vyšla, i když nebyla chuť a bylo to divné. Pokud nejsi ve fázi, ze musíš, tak si to užívej kdy chceš a pokud máte chuť denně, tak si to dejte denně 🙂