Ahojte holky, jdu si pro radu,jestli je to mozne nebo se někomu stalo nebo úplná blbost...dnes jsem 34dc, ms měla přijít včera, ale minulý měsíc to bylo celé rozházené,tak jsem asi ani neočekávala,že by dorazila přesně.. tt negativni..celý měsíc jsem si dělala ovulační testy a nic,uplne slabe carky... dnes 34dc jsem si dělala tt a zkusila i ovulacni, protože se mi zdálo,že je nějaký jiný hlen...no a tt negativni ale ovulacni nejsilnější za celý měsíc, není asi ještě stopro pozitivní, ale chybí tomu jen maličko...minimalne je nejvyraznejsi z celeho mesice testování...je mozne,že by byla ovu takto pozdě v cyklu?
@zlaticko22 ano možné to je foto ??
@lencaa11 vím,že to není pozitivní ovu..ale prilozila jsem včerejší a dnešní a na to,že jsem cekala ms,tak mi to přijde skok, spis jsem cekala jeste slabsi.. všechno testování bylo tento měsíc jen tak světle proužky,jako ten včerejší...no nic nevykoumam😁 nezbývá než čekat na ms🤷♀️ zítra zkusím ještě další jestli bude silit a nebo zase spadne a byla to jen nějaká náhoda..
Mně se to přesně tak stalo, bolelo mě břicho, čekala jsem menstruaci, a ona to byla ovulace a za dva týdny z toho byl pozitivní těhotenský test 🙂
@beruska97 tak to by bylo super, asi teda dneska zkusime😁
@zlaticko22 super tak sup sup ❤️
@zlaticko22 hurá do toho, půl je hotovo 😁
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@zlaticko22 Ano je to možné-více holek to tak mělo, ač se jim to nikdy před tím nestalo....